Coco Austin nemrég szült, de már lapos hassal szelfizett

Forrás: Instagram/Coco Austin -
alak szülés Coco Austin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévés személyiség kislánya, Chanel születése után máris belekezdett az alakformálásba. Még akkor is erre figyel, amikor a kislányát tartja a kezében.

Coco Austin néhány hónappal ezelőtt adott életet gyermekének, de máris azon van, hogy visszanyerje formáját. A 36 éves sztár természetesen dokumentálja is a folyamatot követői számára. A szemérmességéről kevésbé ismert anyuka alakformáló dresszben edz, miközben kisbabáját is felügyeli.

Forrás: Instagram/Coco Austin
Így lettek ezreket megmozgató motiváló példaképek: Kayla Itsines és Gazdag Tündihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-motivalo-peldakepek-kayla-itsines-es-gazdag-tundi-numbava.htmlSzeretnél végre egészségesen élni, és teljesen elkötelezni magad az életmódváltás mellett? Nincs elég motivációd, vagy nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Megmutatjuk, hogy a magyar és a külföldi életmódbloggerek és Instagram-sztárok honnan és hogyan indultak el az egészség, a fittség és a boldogság útján. Ez Zsír!ThinkstockSzülés után négy hónappal elképesztően fest Naya Rivera alakjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-naya-rivera-negy-honapja-hozta-vilagra-kisfiat.htmlA Glee színésznője, Naya Rivera pár hónapja adott életet kisfiának, de alakja nem erről árulkodik. Az Instagram-oldalára posztolt képe hihetetlen reakciókat váltott ki rajongóiból. Ez Zsír!--Engler Zsuzsanna fitneszmodell: "Elhivatottság és kitartás nélkül nem megy"http://www.life.hu/ez-zsir/20160202-engler-zsuzsanna-fitneszmodell-edzesrol-es-eletmodrol-meselt.htmlMindig is imádott mozogni, de a hivatásos sport 34 éves korában vált az élete részévé. Ekkor alakult ki benne az az elhivatottság és kitartás, ami szerinte elengedhetetlen feltétele az életmódváltásnak. Ez Zsír!--Alig lehet ráismerni Alanis Morissette énekesnőre - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160204-alanis-morissette-enekesnonek-nem-sikerult-megszabadulnia-a-pluszkiloktol.htmlSzinte csak árnyéka egykori önmagának a Grammy-díjas énekesnő, aki a minap smink nélkül, elhanyagolt külsővel lépett utcára a kaliforniai Venice-ben. Ez Zsír!--10 hét alatt igazi álomalakot gyúrt magának egy édesapahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-igazi-alomalakot-gyurt-maganak-egy-ferfi-tiz-het-alatt-kockahas-es-izmok-foto.htmlA 41 éves Dave Anderson 3 hónap alatt olyan izmos lett, mint egy hollywoodi világsztár. Évekig nem volt ideje a mozgásra, most azonban szinte napi szinten sportol. Ez Zsír!--8 hetes fogyókúrába kezdett Tóth Gabihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-toth-gabi-enekesno-fogyokuraba-kezdett-facebookon-jelentette-be.htmlAz énekesnő Facebook oldalán jelentette be rajongóinak a nagy elhatározását, és azt is megmagyarázta, miért döntött a diéta mellett. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.