Szinte eltörpül a feje az izmai mellett - Rajta nevet az internet!

Forrás: Facebook/Csul-szon Hwang -
fotó testépítő Korea Csul-szon Hwang vicces edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koreai testépítő mindennap szán időt az edzésre és a súlyemelésre. Az izmai elképesztőek, azonban a teste eléggé aránytalan lett az évek során.

Csul-szon Hwang a közösségi oldalán kápráztatja el követőit a testmozgás utáni felvételekkel. Többen viszont már nem tudnak szó nélkül elmenni amellett, hogy a fiú feje természetellenesen kicsi a bicepszéhez képest. A látottak inkább tűnnek viccesnek, mint irigylésre méltónak.

Csul-szon Hwang edzés után Forrás: Facebook/Csul-szon Hwang

Micsoda pasi! Zac Efron izmai láttán te is ledöbbenszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-zac-efron-brutalis-izmokat-novesztett-a-szinesz-szivdoglesztoen-fest-foto.htmlA színész az utóbbi években elég szépen kigyúrta magát, és ezt nem is rejtegeti a nyilvánosság előtt. Most egy edzős fotóval lepte meg a rajongó hölgyeket. Ez Zsír!AFP10 hét alatt igazi álomalakot gyúrt magának egy édesapahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-igazi-alomalakot-gyurt-maganak-egy-ferfi-tiz-het-alatt-kockahas-es-izmok-foto.htmlA 41 éves Dave Anderson 3 hónap alatt olyan izmos lett, mint egy hollywoodi világsztár. Évekig nem volt ideje a mozgásra, most azonban szinte napi szinten sportol. Ez Zsír!--8 hetes fogyókúrába kezdett Tóth Gabihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-toth-gabi-enekesno-fogyokuraba-kezdett-facebookon-jelentette-be.htmlAz énekesnő Facebook oldalán jelentette be rajongóinak a nagy elhatározását, és azt is megmagyarázta, miért döntött a diéta mellett. Ez Zsír!--Gáspár Győző hatalmas bravúrt hajtott végrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-gaspar-gyozo-showman-hatalmas-bravurt-hajtott-vegre-es-hamarosan-testepito-versenyen-indul.htmlA showman közösségi oldalán örömködött, hogy végre elérte, azt a célt, amiért hónapok óta küzdött. Ez Zsír!--3+1 agyserkentő tipp a reggeli kávé helyetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160201-agyserkento-tippek-reggeli-kave-helyett.htmlHallottál már a kihívás évéről? 2016 minden hónapjában egy próbát teljesítünk az egészséges életmód jegyében. Februárban nemet mondunk a kávéra, a teára és a cukros üdítőkre, helyettük pedig mindennap megiszunk minimum két liter vizet. A Facebook-bejegyzések szerint legtöbben a kávé elhagyásától féltek, így most adunk néhány tippet, amivel ezt az akadályt is könnyebben vehetitek. Ez Zsír!ThinkstockEmilio párja, Tina életveszélybe került a fogyása miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160129-emilio-zenesz-a-tv2-edes-elet-sztarjanak-parja-tina-eletveszelybe-kerult-a-fogyasa-miatt.htmlAz Édes Élet sztárja 70 kilót adott le gyomorgyűrűvel, ez a hatalmas fogyás viszont durva komplikációt okozott. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.