Szülés után négy hónappal elképesztően fest Naya Rivera alakja

alak szülés Naya Rivera edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Glee színésznője, Naya Rivera pár hónapja adott életet kisfiának, de alakja nem erről árulkodik. Az Instagram-oldalára posztolt képe hihetetlen reakciókat váltott ki rajongóiból.

Naya Rivera tökéletes alakját már ismerhetjük a Glee című sorozatból, ám egy nemrég Instagramra feltöltött képén is visszaköszön. Még a lélegzetünk is elállt tőle, főleg, hogy

alig több, mint négy hónapja szülte meg kisfiát, Josey Hollis Dorsey-t.

Csodásan feszt a Glee szárja Forrás: Instagram / Naya Riviera

A fotók láttán ranjongói sárgulhatnának az irigységtől, azonban a hozzászólások inkább azt mutatják, hogy nagyon büszkék kedvencükre. "Nemrég szült...nekünk sem lehet több kifogásunk!" - írta az egyik kommentelő, míg mások arról zengtek ódákat, hogy mennyire csodásan néz ki a sztár.

Vajon hogyan viselte Naya a terhességet?

„A második trimeszterben újra önmagam voltam. Készen álltam arra, hogy egy csini ruhában, koktéllal a kezemben bevegyem a várost, és vadul szexeljek a férjemmel. De aztán rájöttem, hogy még mindig terhes vagyok" – mondta a híresség. Ha többre vagy kíváncsi, elolvashatod a cikket itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.