Dér Heni a bombázók bombázója - Egyre jobb csaj az énekesnő

Megasztár énekesnő Dér Heni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fellépése előtt posztolt fotókat az Instagramra Dér Heni, amelyekre csak ennyit tudunk mondani: hűha! 

A szép énekesnő - aki nemrégiben HIV-fertőzött kolléganője ügyében szólalt meg - sok időt és energiát fektet jó kondíciója megtartásába. Elárulta, csodálatos alakjának titka, hogy két éve heti ötször másfél órát edz. Nos, meg is van az eredménye, lehet utánacsinálni.

Forrás: Dér Heni/Instagram

Szinte eltörpül a feje az izmai mellett - Rajta nevet az internet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160205-csul-szon-hwang-feje-viccesen-kicsi-a-testehez-kepest-tul-sokat-edzett-a-koreai-fiu.htmlA koreai testépítő minden nap szán időt az edzésre és a súlyemelésre. Az izmai elképesztőek, azonban a teste eléggé aránytalan lett az évek során. Ez Zsír!OrigoWow! Józan László testével nem bírunk betelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-ebredes-utan-is-brutal-izmos.htmlA Barátok közt sztárja éppen Franciaországban tartózkodik, ahol egyenesen az ágyában szelfizett, mi meg elolvadtunk kockahasának láttán. Ez Zsír!OrigoÍgy lettek ezreket megmozgató motiváló példaképek: Kayla Itsines és Gazdag Tündihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-motivalo-peldakepek-kayla-itsines-es-gazdag-tundi-numbava.htmlSzeretnél végre egészségesen élni, és teljesen elkötelezni magad az életmódváltás mellett? Nincs elég motivációd, vagy nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Megmutatjuk, hogy a magyar és a külföldi életmódbloggerek és Instagram-sztárok honnan és hogyan indultak el az egészség, a fittség és a boldogság útján. Ez Zsír!ThinkstockSzülés után négy hónappal elképesztően fest Naya Rivera alakjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-naya-rivera-negy-honapja-hozta-vilagra-kisfiat.htmlA Glee színésznője, Naya Rivera pár hónapja adott életet kisfiának, de alakja nem erről árulkodik. Az Instagram-oldalára posztolt képe hihetetlen reakciókat váltott ki rajongóiból. Ez Zsír!--Kate Hudson elárulta tökéletes alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160203-kate-hudson-szineszno-dietajarol-edzesterverol-es-alakjanak-titkarol-beszelt.htmlNem csupán elképesztő testét, hanem jól bevált fitnesztippjeit is megosztotta a nagyérdeművel a színésznő. Ez Zsír!OrigoByeAlex hasán sajtot lehetne reszelni - Micsoda kockák! http://www.life.hu/ez-zsir/20160202-byealex-kockai-szemmel-lathatoak-rendesen-kigyurta-magat-az-enekes-foto.htmlAz énekes igazi álomalakot gyúrt magának az elmúlt hónapokban, és ezt szerencsére dokumentálta is nekünk a közösségi oldalain. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.