Igazi félisten: Henry Cavill fotója láttán te is elolvadsz!

szexi Henry Cavill forgatás színész edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész kemény edzésbe kezdett, ugyanis újra ő fogja alakítani Supermant. Ha már sikerült ilyen kockahasat gyúrnia magának, meg is osztotta gyorsan a nagyvilággal. 

A 32 éves szívtipró igazi álompasinak számít Hollywoodban, és több cég is versenyez, hogy az ő filmjükben szerepeljen. Most saját magáról posztolt egy forgatás közben készült képet, és a bejegyzés mellé azt írta, hogy most újra ezért az alakért edz. Szexi!

Henry Cavill, mint Superman Forrás: Instagram/henrycavill

25 kilót fogyott a Másnaposok sztárja, Zach Galifianakis http://www.life.hu/ez-zsir/20160207-zach-galifianakis-tobb-kilotol-is-megszabadult-elarulta-a-fogyasa-titkat-a-szinesz.htmlA világsztár vékonyabb, mint valaha. A látványos változásnak több oka is van, melyet a színész maga osztott meg egy talkshowban. Ez Zsír!--Micsoda pasi! Zac Efron izmai láttán te is ledöbbenszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-zac-efron-brutalis-izmokat-novesztett-a-szinesz-szivdoglesztoen-fest-foto.htmlA színész az utóbbi években elég szépen kigyúrta magát, és ezt nem is rejtegeti a nyilvánosság előtt. Most egy edzős fotóval lepte meg a rajongó hölgyeket. Ez Zsír!AFPAlig lehet ráismerni Alanis Morissette énekesnőre - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160204-alanis-morissette-enekesnonek-nem-sikerult-megszabadulnia-a-pluszkiloktol.htmlSzinte csak árnyéka egykori önmagának a Grammy-díjas énekesnő, aki a minap smink nélkül, elhanyagolt külsővel lépett utcára a kaliforniai Venice-ben. Ez Zsír!--10 hét alatt igazi álomalakot gyúrt magának egy édesapahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-igazi-alomalakot-gyurt-maganak-egy-ferfi-tiz-het-alatt-kockahas-es-izmok-foto.htmlA 41 éves Dave Anderson 3 hónap alatt olyan izmos lett, mint egy hollywoodi világsztár. Évekig nem volt ideje a mozgásra, most azonban szinte napi szinten sportol. Ez Zsír!--Kate Hudson elárulta tökéletes alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160203-kate-hudson-szineszno-dietajarol-edzesterverol-es-alakjanak-titkarol-beszelt.htmlNem csupán elképesztő testét, hanem jól bevált fitnesztippjeit is megosztotta a nagyérdeművel a színésznő. Ez Zsír!OrigoRadics Gigi nádszálvékony lett - Hová fogy az énekesnő?http://www.life.hu/ez-zsir/20160202-radics-gigi-enekesno-nadszalvekony-lett-es-testhez-simulo-ruhaban-pozolt.htmlAz énekesnő, aki egyre vékonyabb, szexi kis fekete ruciban mutatta meg, milyen tökéletes az alakja. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.