25 kilót fogyott a Másnaposok sztárja, Zach Galifianakis

fogyás színész alkohol edzés Zach Galifianakis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár vékonyabb, mint valaha. A látványos változásnak több oka is van, melyet a színész maga osztott meg egy talkshowban. 

Zach büszke lehet, hiszen a hónapok kemény munkája végre meglátszik az alakján is. Míg a Másnaposok című filmben több kiló felesleggel rendelkezett, ma már inkább sportosabb külsejével hívja fel magára a figyelmet. A 25 kilós fogyás több dolognak is köszönhető - írja a Bunte magazin.

Zach Galifianakis 25 kilóval könnyebb! Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Majo

"Felhagytam az ivással. Az alkoholt teljesen kizártam az életemből, és változtattam az életmódomon. Jól érzem most magam. Esténként sportolok, és nem bárokba járok" - mondta el a sztár.

3 egyszerű szendvicskrém a tökéletes hétvégi reggeliérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-voroslencsekrem-padlizsankrem-es-avokadokrem-a-tokeletes-hetvegi-reggeliert.htmlÖt nap korán kelés és rohanás után a hétvége végre a pihenésé és persze a kiadós reggeliké. A „gyorsan bekapok két falatot” helyett itt az idő lassítani és a reggelinek is megadni a módját. Íme, 3 egyszerű és egészséges szendvicskrém, amihez már csak egy finom bagettet kell beszerezni, hogy tökéletesen induljon a nap. Ez Zsír!ThinkstockWow! Józan László testével nem bírunk betelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-ebredes-utan-is-brutal-izmos.htmlA Barátok közt sztárja éppen Franciaországban tartózkodik, ahol egyenesen az ágyában szelfizett, mi meg elolvadtunk kockahasának láttán. Ez Zsír!OrigoMicsoda pasi! Zac Efron izmai láttán te is ledöbbenszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-zac-efron-brutalis-izmokat-novesztett-a-szinesz-szivdoglesztoen-fest-foto.htmlA színész az utóbbi években elég szépen kigyúrta magát, és ezt nem is rejtegeti a nyilvánosság előtt. Most egy edzős fotóval lepte meg a rajongó hölgyeket. Ez Zsír!AFP8 hetes fogyókúrába kezdett Tóth Gabihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-toth-gabi-enekesno-fogyokuraba-kezdett-facebookon-jelentette-be.htmlAz énekesnő Facebook oldalán jelentette be rajongóinak a nagy elhatározását, és azt is megmagyarázta, miért döntött a diéta mellett. Ez Zsír!--ByeAlex hasán sajtot lehetne reszelni - Micsoda kockák! http://www.life.hu/ez-zsir/20160202-byealex-kockai-szemmel-lathatoak-rendesen-kigyurta-magat-az-enekes-foto.htmlAz énekes igazi álomalakot gyúrt magának az elmúlt hónapokban, és ezt szerencsére dokumentálta is nekünk a közösségi oldalain. Ez Zsír!OrigoGáspár Győző hatalmas bravúrt hajtott végrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-gaspar-gyozo-showman-hatalmas-bravurt-hajtott-vegre-es-hamarosan-testepito-versenyen-indul.htmlA showman közösségi oldalán örömködött, hogy végre elérte, azt a célt, amiért hónapok óta küzdött. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.