Micsoda fenék! Beyoncé kerek idomokkal lépett színpadra

fotó szexi Super Bowl Beyoncé fenék énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár hónapok óta keményen edzhetett, hogy ilyen mesés alakkal léphessen fel a több milliós közönség előtt a Super Bowlon. 

A Destiny's Child egykori tagja természetesen most is hozta a szokás formáját, és elképesztő show-val örvendeztette meg a közönséget. Az alakjára sem lehetett panasz, és az általa kitett fotókon közelebbről is szemügyre vehettük a kerek popsiját.

Beyoncé a Super Bowl főpróbáján Forrás: Instagram/beyonce
Az 5 legnagyobb hiba, amit fogyókúra közben elkövethetszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160205-legnagyobb-hibakat-amiket-fogyokura-kozben-elkovethetsz.htmlMár hetek óta diétázol, de semmilyen változást nem tapasztalsz? Lehet, hogy olyan apróságokon csúszol el, amit valójában nem is gondoltál hibának. Most megmutatjuk, milyen szabályokra kell odafigyelned a sikeres diétáért. Ez Zsír!--Igazi félisten: Henry Cavill fotója láttán te is elolvadsz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160207-henry-cavil-szexi-felsotestetol-te-is-elajulsz-micsoda-kockak-edzes-utani-foto.htmlA színész kemény edzésbe kezdett, ugyanis újra ő fogja alakítani Supermant. Ha már sikerült ilyen kockahasat gyúrnia magának, meg is osztotta gyorsan a nagyvilággal. Ez Zsír!--25 kilót fogyott a Másnaposok sztárja, Zach Galifianakis http://www.life.hu/ez-zsir/20160207-zach-galifianakis-tobb-kilotol-is-megszabadult-elarulta-a-fogyasa-titkat-a-szinesz.htmlA világsztár vékonyabb, mint valaha. A látványos változásnak több oka is van, melyet a színész maga osztott meg egy talkshowban. Ez Zsír!--Szinte eltörpül a feje az izmai mellett - Rajta nevet az internet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160205-csul-szon-hwang-feje-viccesen-kicsi-a-testehez-kepest-tul-sokat-edzett-a-koreai-fiu.htmlA koreai testépítő mindennap szán időt az edzésre és a súlyemelésre. Az izmai elképesztőek, azonban a teste eléggé aránytalan lett az évek során. Ez Zsír!OrigoDukai Regina: „Jóga közben tudok teljesen kikapcsolni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160128-dukai-regina-modellt-jogaorara-vittuk-mivel-o-mar-gyakorlott-jogazo-a-nehezebb-aszanakat-is-ugyesen.htmlA modellt régóta szerettem volna elcsalni a jógaórámra, amikor igent mondott, tudtam, ez egy igazán csajos gyakorlás lesz. Ez Zsír!--Kate Hudson elárulta tökéletes alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160203-kate-hudson-szineszno-dietajarol-edzesterverol-es-alakjanak-titkarol-beszelt.htmlNem csupán elképesztő testét, hanem jól bevált fitnesztippjeit is megosztotta a nagyérdeművel a színésznő. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.