Túlsúllyal küzdő jógaoktató lány lett az Instagram új sztárja

2016.02.09. 09:51

Korábban szorongással és falási rohamokkal küzdött, a jóga azonban megváltoztatta Dana Falsetti egész életét. Mára több mint 100 ezer ember követi a lány mindennapjait és elképesztő képeit.

Dana Falsetti 136 kiló volt, amikor elhatározta, megszabadul a feleslegétől. A 22 éves lány 30 kilótól szabadult meg, ám még ezután is boldogtalannak érezte magát. 

Forrás: Instagram/Dana Falsetti

Lementek a kilók, de én ezután is én voltam. Szomorúnak, értéktelennek, zavarodottnak és teljesen elveszettnek éreztem magam - mondta el a Daily Mailnek Dana, aki ezután fordult a jógához. Elmondása szerint eleinte nagyon nehéznek érezte a gyakorlatokat, és úgy érezte, súlya miatt nem neki találták ki ezt a mozgásformát. Később egyre ügyesebb lett, és ahogy telt az idő, úgy tapasztalta meg pozitív hatásait

Forrás: Instagram/Dana Falsetti

Ahogy egyre többet gyakoroltam, sokszor éreztem úgy, hogy evés helyett inkább jógázni akarok egy kicsit. Dana mára a legnehezebb gyakorlatokat is el tudja végezni, és hamarosan oktatni is fog. Instagram-oldala már több mint 100 ezer követőt számlál, akiktől rengeteg biztatást kap.

Címkék:
  • havi
  • heti
  • napi

Receptkereső
Mi van a hűtődben?
Add meg mi van a hűtődben, mi pedig megmondjuk mit főzz!
Tovább
Ezt olvastad már?
10 / 0