Te láttad már Amal Clooney elképesztően lapos hasát?

has Vacsora George Clooney ruha Berlin Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világhírű férjével indult vacsorázni, George Clooney nejének elképesztő ruhaválasztása azonban simán elterelte a figyelmet a színészről.

Amal Clooney remek stílusérzékéről azóta áradoznak a divatszakértők, amióta feltűnt a színen George Clooney oldalán. Az emberjogi ügyvédnő, aki jelenleg a Maldív-szigetek egykori elnökének szabadon engedéséért küzd, a minap híres férjével együtt jelent meg egy berlini csúcsétteremnél, amelynek alkalmából egy, a hasát szabadon láttató felsővel párosította érdekes szabású és mintájú nadrágját.

Végül is egy ilyen alakot vétek lenne nem megmutatni!

Stíluskirálynő seperc alatt: Amal Clooney

Katalin hercegnő pillanatok alatt stílusikon lett, de nem ő az egyetlen: úgy tűnik, George Clooney újdonsült felesége is konyít valamelyest a divathoz, az ízlése pedig kifogástalan. Szerintünk legalábbis. Neves hazai stylistokkal, stílustanácsadókkal vettük górcső alá Amal Alamuddin ruhatárát. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.