Csomor Csilla rengeteget fogyott: Álomalakot villantott!

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
vékony Barátok közt Csomor Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori színésznője, aki beletörődött már, hogy nem lett gyereke, csodaszép képeket tett közzé hivatalos közösségi oldalán.

Az 50 éves színésznő vékonyabb és csinosabb, mint valaha. Hivatalos Facebook oldalán álomszép fényképeket tett közzé.

Csomor Csilla Fotó: MTI/Zih Zsolt

Persze, nem ez az első eset, hogy karcsúságáról írunk. Csilla korábban így nyilatkozott bámulatás fogyásáról: "Az ötvenedik születésnapomra szeretnék jó formába kerülni. Nagy változás előtt áll az életem, lelkileg már felkészülten és kiegyensúlyozottan várom az új dolgokat, de ahhoz, hogy sikerem legyen, fittnek és energikusnak is kell lennem. Két hét alatt lement 2,5 kiló, összesen minimum hatot szeretnék leadni. Ahogy korosodik az ember, a fogyás egyre nehezebbé válik. Ami 20 évesen könnyedén ment, azért ma már keményen meg kell dolgozni. Most, hogy hamarosan betöltöm az ötvenet, rájöttem, hogy igaz a mondás, háromszor többet kell mozogni és háromszor kevesebbet enni, mint fiatalon" - árulta el akkor Csilla, akinek a csökkentett szénhidrát és kalóriatartalmú fogyókúrák hoztak sikert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.