Naplemente a popsim felett: Kylie Jenner alakja maga a tökély

alak Kim Kardashian Kendall Jenner Kylie Jenner test Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian 18 éves húgocskája nem esett messze a fájától: a valóságshow-sztár ismét Instagram-oldalán csábítja népes rajongótáborát.

Naplemente, New York és Kylie Jenner - Kim Kardashian húgocskája még csak 18 éves, de már nagyon érti, hogyan kell lájkolásra bírni képmegosztó oldalának követőit. A valóságshow-sztár, akinek képei állítólag egy év alatt összesen egybillió kedvelést hoztak neki, ezúttal feszülős dresszben pózol New York-i lakhelyének padlóján.

Forrás: Instagram/Kylie Jenner

Csak úgy a mihez tartás végett: a Daily Mail szerint Kylie képe kevesebb mint 12 óra alatt már 900 ezer lájknál tartott.

Pizzával fogyott 45 kilót a 19 éves Duncanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160114-duncan-ogilvie-19-eves-fiu-45-kilot-fogyott-es-izmosra-gyurta-magat-mikozben-pizzat-is-evett.htmlA 19 éves Duncan Ogilvie már akkora volt, hogy az XXL-es méretű ruháiba sem fért bele. A fiatal srác eredeti testsúlyának a harmadától szabadult meg. Ez Zsír!Origo122 kilót nyomott, most fitneszmodellversenyt nyert a 26 éves Conner Renschhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160212-conner-rensch-fitneszmodell-122-kilot-nyomott-most-fitneszversenyt-nyert.htmlA nebraskai Conner Rensch annak idején az öngyilkosságot fontolgatta, elképesztő átalakulása óta azonban másoknak állít példát saját sikertörténetével. Ez Zsír!OrigoAlig lehet ráismerni Alanis Morissette énekesnőre - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160204-alanis-morissette-enekesnonek-nem-sikerult-megszabadulnia-a-pluszkiloktol.htmlSzinte csak árnyéka egykori önmagának a Grammy-díjas énekesnő, aki a minap smink nélkül, elhanyagolt külsővel lépett utcára a kaliforniai Venice-ben. Ez Zsír!--Tökéletes az alakja, mégsem elégedett vele: súlyos testképzavarral küzd a fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160110-heather-mowry-fitneszmodell-tokeletesre-edzette-a-testet-megis-utalja-ahogy-kinez.htmlNapi hatszor áll mérlegre, hogy ellenőrizze a súlyát Heather Mowry, akit saját bevallása szerint a fitneszversenyek tettek beteggé. Ez Zsír!OrigoElképesztően vékony derekat villantott Salma Hayekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160108-salma-hayek-szineszno-szules-elotti-alakja-elkepesztoen-vekony-volt.htmlA kerekded idomairól elhíresült színésznő a szülés előtti alakját osztotta meg követőivel Instagramon. Ez Zsír!--A víz alatt emel súlyt Kathryn Brown, fitneszedző - Varázslatos fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160108-viz-alatti-edzes-es-sulyemeles.htmlEdzőterem helyett a csodálatos Hawaii-szigetek egyik lagúnájában emelte a 30 kilós súlyzókat Jessica Bacerra modellje. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.