Ez történik veled, ha egy hétig a Gilmore-lányok étrendjét követed

Forrás: viasat3 -
Szívek szállodája sorozat hízás étel kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai újságíró kipróbálta, hogy mi történik a testével, ha egy teljes hétig a Szívek szállodája című sorozatban látható ételeket fogyasztja. Az eredmény megdöbbentőre sikeredett. 

Először kiszámolta, hogy naponta 3970 kalóriát kell bevinnie, ami kétszer több mint az átlag. Szerinte a sorozatban elég egészségtelen kaják közül lehetett válogatni, így nem meglepő, ha sikerült egy kilót híznia pár nap alatt - írja a Marieclaire.

Forrás: viasat3

A beszámolójában leírta, hogy nem érezte jól magát a bőrében, és az energiája is hamar elfogyott a nap végeztével. Sok hamburgert, kávét, csokit, és pizzát fogyasztott, melyek igencsak felturbózták a vércukorszintjét.

Új részekkel tér vissza a Szívek szállodája

A 2007-ben befejeződött sorozat négy új, kilencvenperces epizóddal készül, melyben az összes régi főszereplő visszatér. A rajongók természetesen hatalmas örömmel fogadták a hírt.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.