Ez történik veled, ha egy hétig a Gilmore-lányok étrendjét követed

Forrás: viasat3 -
Szívek szállodája sorozat hízás étel kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai újságíró kipróbálta, hogy mi történik a testével, ha egy teljes hétig a Szívek szállodája című sorozatban látható ételeket fogyasztja. Az eredmény megdöbbentőre sikeredett. 

Először kiszámolta, hogy naponta 3970 kalóriát kell bevinnie, ami kétszer több mint az átlag. Szerinte a sorozatban elég egészségtelen kaják közül lehetett válogatni, így nem meglepő, ha sikerült egy kilót híznia pár nap alatt - írja a Marieclaire.

Forrás: viasat3

A beszámolójában leírta, hogy nem érezte jól magát a bőrében, és az energiája is hamar elfogyott a nap végeztével. Sok hamburgert, kávét, csokit, és pizzát fogyasztott, melyek igencsak felturbózták a vércukorszintjét.

Új részekkel tér vissza a Szívek szállodája

A 2007-ben befejeződött sorozat négy új, kilencvenperces epizóddal készül, melyben az összes régi főszereplő visszatér. A rajongók természetesen hatalmas örömmel fogadták a hírt.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Ezekkel az applikációkkal biztos, hogy minden nap eleget fogsz innihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-vizivast-segito-applikaciok.htmlA harmadik hét végéhez közeledik a Life.hu első kihívása. Reméljük, te is érzed már a vízivás pozitív hatásait, és tervezed, hogy a hónap végével sem hagysz fel ezzel a jó szokással. Ez Zsír!--Döbbenet! Ennél vékonyabb már nem is lehetne Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-dukai-regina-dereka-ennel-vekonyabb-mar-nem-is-lehetne-edzes-kozben-szelfizett-a-modell.htmlA gyönyörű modell edzés közben szelfizett - ámulatba ejtő, milyen nádszálvékony. Ez Zsír!--A testtömegindex sem mérvadó többé! Nem tudja megmondani, hogy egészségesek vagyunk-ehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160215-a-testtomegindex-nem-jo-merofoka-az-egeszsegnek.htmlAz orvosok több mint 150 éve használják a testtömegindexet az egészség egyik mérőfokaként, szakemberek azonban újabban egyre erőteljesebben kritizálják ezt a mérési módszert. Szerintük ugyanis egyáltalán nem reálisak az eredmények, amiket a segítségével megkapunk, így ráadásul feleslegesen stigmatizálja az embereket soványnak vagy éppen kövérnek. Ez Zsír!--A tökéletes nassolnivaló - Készíts müzliszeletet otthon!http://www.life.hu/ez-zsir/20160213-keszits-otthon-muzliszeletet.htmlEgészséges nassolnivalóra vágysz? Szánj rá egy órát a vasárnapodból, hogy aztán egész hétre be legyen tárazva a gyors éhségcsillapító. Ez Zsír!--Csomor Csilla rengeteget fogyott: Álomalakot villantott!http://www.life.hu/ez-zsir/20160213-csomor-csilla-szineszno-rengeteget-fogyott-alomalakot-villantott.htmlA Barátok közt egykori színésznője, aki beletörődött már, hogy nem lett gyereke, csodaszép képeket tett közzé hivatalos közösségi oldalán.Ez Zsír!--122 kilót nyomott, most fitneszmodellversenyt nyert a 26 éves Conner Renschhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160212-conner-rensch-fitneszmodell-122-kilot-nyomott-most-fitneszversenyt-nyert.htmlA nebraskai Conner Rensch annak idején az öngyilkosságot fontolgatta, elképesztő átalakulása óta azonban másoknak állít példát saját sikertörténetével. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.