Gáspár Laci közel 15 kilótól szabadult meg - Fotó!

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
fotó Gáspár Laci edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes még a Sztárban sztár című műsor alatt kezdett kemény diétába, és a jelek szerint ennek mostanra meg is lett az eredménye. 

"2015 szeptember-2016 február! Szűk 6 hónap alatt a heti 5 edzés és a szigorú étrend, diéta meghozta gyümölcsét! -15 kg és egy ici pici izom" - írta ki büszkén Laci a hivatalos közösségi oldalán. A rajongók persze dicséretekkel, és további motivációs ötletekkel látták el a sztárt, aki ezek után sem akarja abbahagyni az edzést.

Forrás: Facebook/Gáspár Laci

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Tóth Gabi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160219-toth-gabi-enekesno-brutal-dekoltazst-villantott-edzes-kozben.htmlTóth Gabi nem kíméli magát, amikor arról van szó, hogy formába lendüljön. Most az edzőteremből töltött fel fotót. Ez Zsír!--Vásáry André: „Úgy éreztem, mintha kiléptem volna a testemből"http://www.life.hu/ez-zsir/20160215-vasary-andre-enekest-jogaorara-vittuk-majd-arrol-meselt-mit-erzett-amikor-meditalas-kozben-kilepett.htmlA különleges hangú énekest kicsavartuk, fejre állítottuk, de ő mosolyogva állta a sarat. Ez Zsír!--Szecsődi Kari nagyon vékonyka letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-szecsodi-kari-transznemu-enekes-nagyon-vekonyka-lett.htmlA transznemű énekes egy kis topban pózolt, és láthatóan pár kilót fogyott az elmúlt időszakban. Ez Zsír!--A tökéletes nassolnivaló - Készíts müzliszeletet otthon!http://www.life.hu/ez-zsir/20160213-keszits-otthon-muzliszeletet.htmlEgészséges nassolnivalóra vágysz? Szánj rá egy órát a vasárnapodból, hogy aztán egész hétre be legyen tárazva a gyors éhségcsillapító. Ez Zsír!--A 74 éves Medveczky Ilona testére még mindig érdemes odafigyelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160214-medveczky-ilona-74-evesen-is-igazi-diva-volt-a-srory-galan.htmlA Story Ötcsillag Díjátadó-gálán 2016 februárjában 17. alkalommal találkozott egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje. Természetesen a a művésznő is tiszteletét tette. Ez Zsír!--122 kilót nyomott, most fitneszmodellversenyt nyert a 26 éves Conner Renschhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160212-conner-rensch-fitneszmodell-122-kilot-nyomott-most-fitneszversenyt-nyert.htmlA nebraskai Conner Rensch annak idején az öngyilkosságot fontolgatta, elképesztő átalakulása óta azonban másoknak állít példát saját sikertörténetével. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.