Tóth Gabi dekoltázst villantott

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Kemény szexi szenvedés dekoltázs edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi nem kíméli magát, amikor arról van szó, hogy formába lendüljön. Most az edzőteremből töltött fel fotót. 

Az énekesnő azt sem bánja, ha a fáj és szenvedni kell. Az pedig, hogy az edzést egy szexi dekoltázzsal spékeli meg, öröm annak, aki ilyenkor mellette izzadhat a haspadon.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/gregor-bernadett-az-ez-zsir-vIYbX6Bsczvep2UUJógával leptük meg az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160216-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjait-enb-alexat-enb-davidot-es-enb-borit-jogaorara-vittuk.htmlAlexa és Bori lelkesen toppantak be az órámra, ám az őket kísérő Dávid kicsit húzódozott a kiterített jógaszőnyeg láttán, de végül beadta a derekát. Ez Zsír!Fotó: Polyák Attila - OrigoVásáry André: „Úgy éreztem, mintha kiléptem volna a testemből"http://www.life.hu/ez-zsir/20160215-vasary-andre-enekest-jogaorara-vittuk-majd-arrol-meselt-mit-erzett-amikor-meditalas-kozben-kilepett.htmlA különleges hangú énekest kicsavartuk, fejre állítottuk, de ő mosolyogva állta a sarat. Ez Zsír!--Szecsődi Kari nagyon vékonyka letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-szecsodi-kari-transznemu-enekes-nagyon-vekonyka-lett.htmlA transznemű énekes egy kis topban pózolt, és láthatóan pár kilót fogyott az elmúlt időszakban. Ez Zsír!--Ez történik veled, ha egy hétig a Gilmore-lányok étrendjét követedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160218-egy-hetig-szivek-szallodaja-eteleket-evett-ez-lett-a-vegeredmeny-hizas.htmlEgy amerikai újságíró kipróbálta, hogy mi történik a testével, ha egy teljes hétig a Szívek szállodája című sorozatban látható ételeket fogyasztja. Az eredmény megdöbbentőre sikeredett. Ez Zsír!--Döbbenet! Ennél vékonyabb már nem is lehetne Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-dukai-regina-dereka-ennel-vekonyabb-mar-nem-is-lehetne-edzes-kozben-szelfizett-a-modell.htmlA gyönyörű modell edzés közben szelfizett - ámulatba ejtő, milyen nádszálvékony. Ez Zsír!--Egy szál bugyiban fotózták Gwyneth Paltrow-thttp://www.life.hu/ez-zsir/20160215-gwyneth-paltrow-szinesznot-bugyiban-es-trikoban-fenykepeztek-egy-fotosorozathoz.htmlElképesztően jó formában van a 43 éves színésznő, akit Malibuban fotóztak. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.