Az edző 30 kilót hízott, hogy együtt lefogyjon az ügyfelével

Forrás:A&E Networks -
fogyás edző bodybuilding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez aztán az inspiráció! Adonis Hill ledobott 45 kilót, személyi edző lett, majd felszedett 30 kilót, hogy együtt adhassa le ügyfelével. A nem mindennapi vállalkozás végeredménye: siker!

A most 35 éves brooklyni férfi, Adonis Hill sohasem akart edző lenni, de a véletlen mégis erre a pályára terelte. A férfinak ugyanis 27 évesen csődbe ment a vállalkozása, és olyan mély depresszióba zuhant, hogy hetekig bezárkózott az otthonába, és az egyetlen dolog, amiben örömét lelte, az evés volt.

„Rövid idő alatt rengeteget híztam, de akkor valahogy nem érdekelt. Gyászoltam. Az álmaimat és mindent, amiben valaha csak reménykedtem” - mesélte a Buzzfeed Health-nek.

A férfit végül legjobb barátja vette rá a mozgásra.

„Először csak a ház körül sétáltunk. Aztán egyre nagyobb távokat tettünk meg, míg végül a sétából futás lett, aztán súlyemelés.”

A rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás meghozta az eredményt, Adonis két év alatt 45 kilónyi feleslegtől szabadult meg. A változás annyira látványos volt, hogy ismerősei egymás után fordultak hozzá tanácsokért. Végül egyikük dobta fel az ötletet, hogy

próbáljon szerencsét személyi edzőként, a férfi pedig belement.

Mindez öt évvel ezelőtt történt, Adonis pedig azóta sikeres edző, 2014-ben ráadásul valami olyasmibe fogott, amit nem sokan csinálnának utána:

3 hónap alatt több mint 30 kilót hízott, csak azért, hogy együtt fogyhasson le ügyfelével.

A hízás érdekében naponta 7000 kalóriát vitt be a szervezetébe. Reggelire kávét ivott rengeteg tejszínnel, ezt követték a fánkok, majd megevett pár szelet pizzát vagy hotdogot, desszertként kekszet választott, vacsorára pedig mindig valamelyik gyorsétterem kínálatából válogatott.

A fogyás viszont nem ment ilyen könnyedén.

Adonis 30 kilót hízott Forrás: A&E Networks

Engem is meglepett, hogy ezúttal mennyire nehezen ment a dolog. Rengeteget mozogtunk, de a kilók makacsul ragaszkodtak hozzánk. Végül egy drasztikus diéta segített, ami rengeteg fehérjéből, de kevés szénhidrátból állt.”

A fogyás után Forrás: A&E Networks

A végeredmény, hogy Adonis ezúttal 4 hónap alatt 25 kilótól szabadult meg, míg ügyfele, Alyssa 26 kilóval lett kevesebb.

Ez zsír!


Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Elképesztően látványos Erdélyi Mónika fogyásahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160220-erdelyi-monika-mar-most-rengeteget-fogyott.htmlCsodásan néz ki Erdélyi Mónika! A műsorvezető 10 kilogrammtól szabadult meg, az eredmény pedig már most látványos, Mónika nagyon jól néz ki. Ez Zsír!OrigoTóth Gabi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160219-toth-gabi-enekesno-brutal-dekoltazst-villantott-edzes-kozben.htmlTóth Gabi nem kíméli magát, amikor arról van szó, hogy formába lendüljön. Most az edzőteremből töltött fel fotót. Ez Zsír!--Gáspár Laci közel 15 kilótól szabadult meg - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160219-gaspar-laci-kemeny-edzese-bevalt-tizenot-kilotol-szabadult-meg-a-sztar-foto.htmlAz énekes még a Sztárban sztár című műsor alatt kezdett kemény diétába, és a jelek szerint ennek mostanra meg is lett az eredménye. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - OrigoGáspár Laci közel 15 kilótól szabadult meg - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160219-gaspar-laci-kemeny-edzese-bevalt-tizenot-kilotol-szabadult-meg-a-sztar-foto.htmlAz énekes még a Sztárban sztár című műsor alatt kezdett kemény diétába, és a jelek szerint ennek mostanra meg is lett az eredménye. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - OrigoEz történik veled, ha egy hétig a Gilmore-lányok étrendjét követedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160218-egy-hetig-szivek-szallodaja-eteleket-evett-ez-lett-a-vegeredmeny-hizas.htmlEgy amerikai újságíró kipróbálta, hogy mi történik a testével, ha egy teljes hétig a Szívek szállodája című sorozatban látható ételeket fogyasztja. Az eredmény megdöbbentőre sikeredett. Ez Zsír!--Vásáry André: „Úgy éreztem, mintha kiléptem volna a testemből"http://www.life.hu/ez-zsir/20160215-vasary-andre-enekest-jogaorara-vittuk-majd-arrol-meselt-mit-erzett-amikor-meditalas-kozben-kilepett.htmlA különleges hangú énekest kicsavartuk, fejre állítottuk, de ő mosolyogva állta a sarat. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.