Elképesztően látványos Erdélyi Mónika fogyása

diéta fogyás Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodásan néz ki Erdélyi Mónika! A műsorvezető 10 kilogrammtól szabadult meg, az eredmény pedig már most látványos, Mónika nagyon jól néz ki.

Évekig téma volt a műsorvezetőnő túlsúlya, de a jelek szerint sikerült a közelmúltban leszámolnia a kilókkal, ráadásul nem is kevéssel, 10 kilogrammal!

Az egykori műsorvezető gyönyörűbb, mint valaha, és az önbizalom csak úgy sugárzik belőle: dögös ruhákban jár, és

a mosoly sosem tűnik el az arcáról.

Erdélyi Mónika a Story-gálán Forrás: Life.hu

Ez Zsír!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Irina Shayk jógával gyúrt a Super Bowlrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-a-vilaghiru-modell-jogaval-gyurt-a-super-bowlra.htmlA Super Bowl rajongók többsége belehuppant egy kényelmes fotelbe, maga mellé készített egy nagy adag rágcsát, amit egy még nagyobb adag sörrel leöblítettek. Nem így tett azonban Irina Shayk, Bradley Cooper barátnője, aki inkább sportolt a közvetítés előtt. Ez Zsír!OrigoVoksán Virág elárulta, mitől karcsú a derekahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-voksan-virag-elarulta-karcsusaganak-titkat.htmlRengeteget utazik, sokat dolgozik és mégis mindig tökéletes formában van Voksán Virág. Megtudtuk, minek köszönheti legendás karcsúságát! Ez Zsír!--Elképesztő izmokat villantott Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-elkepeszto-izmokat-villantott-hugh-jackman.htmlHoppá! Hugh Jackman levedlette farkasruházatát, és egy olyan képet posztolt Instagramra, amin a verejtékcseppek nyaldossák sportos felsőtestét. Ez Zsír!OrigoGáspár Laci közel 15 kilótól szabadult meg - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160219-gaspar-laci-kemeny-edzese-bevalt-tizenot-kilotol-szabadult-meg-a-sztar-foto.htmlAz énekes még a Sztárban sztár című műsor alatt kezdett kemény diétába, és a jelek szerint ennek mostanra meg is lett az eredménye. Ez Zsír!Fotó: Marton Szilvia - OrigoTóth Gabi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160219-toth-gabi-enekesno-brutal-dekoltazst-villantott-edzes-kozben.htmlTóth Gabi nem kíméli magát, amikor arról van szó, hogy formába lendüljön. Most az edzőteremből töltött fel fotót. Ez Zsír!--Megkönnyíti a fogyást az okosmelltartó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160219-az-okosmelltarto-meri-a-vernyomast-es-azt-mennyi-kaloriat-egetsz.htmlSportmelltartónak álcázott igazi szuperkütyüt készül piacra dobni az egyik cég. A ruhadarab nemcsak kényelmes lesz, de sok mindenben segíti viselőjét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.