Csoki-vörösbor diéta? - Te hiszel benne

Forrás: Thinkstock -
diéta csoki csokoládé vörösbor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Divatba jött a csokoládé és a vörösbor kombinációjára épülő, ún. Sirtfood-diéta, amely a University of Huddersfield szakemberei szerint csak egy újabb hóbort, tudományos tények nélkül.

A Sirtfood-diéta nem csak gyors és könnyű fogyást ígér, de egyúttal a sejtek regenerálódását is hirdeti, méghozzá a csokoládé és a vörösbor bevetésének a segítségével. Ez már túl jó, hogy igaz legyen, ugye? Nos, igen, legalábbis ezt mondják a tudósok is.

Forrás: Thinkstock

"A hasonló divathóbortokat mindig megfelelő mértékű szkepticizmussal kell kezelni. A sirtuinok valóban hatással vannak az anyagcserére, az öregedésre és a bioritmusra, de ettől függetlenül semmi sem bizonyyítja, hogy a vörösboros-csokoládés diéta valóban hatékony lenne, ha fogyni szeretnénk. Sőt, úgy néz ki, egészségesebbek sem leszünk tőle" – jelentette ki Matthew Haines, a University of Huddersfield munkatársa.

Ha tökéletes reggelire vágysz – Így készül az egészséges muffinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160220-igy-keszul-az-egeszseges-muffin.htmlHa igazán különleges reggelire vágysz, nem kell mást tenned, mint a kedvenc egészséges alapanyagaidat egy nagy tálban alaposan összekeverni, és egy muffinformában kisütni, majd tálalni az ínycsiklandó és egészséges falatokat. Ez Zsír!ThinkstockAz edző 30 kilót hízott, hogy együtt lefogyjon az ügyfelével http://www.life.hu/ez-zsir/20160220-30-kilot-hizott-az-edzo-hogy-egyutt-fogyhasson-le-ugyfelevel.htmlEz aztán az inspiráció! Adonis Hill ledobott 45 kilót, személyi edző lett, majd felszedett 30 kilót, hogy együtt adhassa le ügyfelével. A nem mindennapi vállalkozás végeredménye: siker! Ez Zsír!OrigoElképesztően látványos Erdélyi Mónika fogyásahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160220-erdelyi-monika-mar-most-rengeteget-fogyott.htmlCsodásan néz ki Erdélyi Mónika! A műsorvezető 10 kilogrammtól szabadult meg, az eredmény pedig már most látványos, Mónika nagyon jól néz ki. Ez Zsír!OrigoTóth Gabi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160219-toth-gabi-enekesno-brutal-dekoltazst-villantott-edzes-kozben.htmlTóth Gabi nem kíméli magát, amikor arról van szó, hogy formába lendüljön. Most az edzőteremből töltött fel fotót. Ez Zsír!--Döbbenet! Ennél vékonyabb már nem is lehetne Dukai Reginahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-dukai-regina-dereka-ennel-vekonyabb-mar-nem-is-lehetne-edzes-kozben-szelfizett-a-modell.htmlA gyönyörű modell edzés közben szelfizett - ámulatba ejtő, milyen nádszálvékony. Ez Zsír!--Radics Gigi sosem ragyogott ennyire - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160217-radics-gigi-rengeteget-fogyott-ragyog-a-boldogsagtol-a-szexi-enekesno-foto.htmlAz énekesnőről már számtalanszor megírtuk, hogy mennyire dögös lett az utóbbi időben. Most egy újabb bejegyzéssel bővülte el a rajongóit. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.