Palvin Barbi: "Nem tartom magam ducinak"

modell fotó Palvin Barbara vád duci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű magyar szupermodellt rengetegen támadták a közösségi oldalain a róla készült fürdőruhás képek miatt. Most úgy érezte, itt az ideje válaszolni a vádakra. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Barbi is helyet kapott a neves Sports Illustrated magazinban, olyan dögös modellek mellet, mint Emily Ratajkowski, vagy éppen Chrissy Teigen. A fotók láttán többen is kiakadtak, hogy a lány nem elég vékony, és elég karikás szemű.

Palvin Barbi a Sports Ilustrated magazin fürdőruha-katalógusában Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

A fiatal modell most a hivatalos Twitter oldalán reagált az őt ért vádakra:

"Váó. Olvastam néhány elég durva kommentet arról, hogy kissé kövér vagyok. Hát már régen nem vagyok olyan vékony, mint 18 évesen, de azért nem vagyok duci sem"

- írta Barbi, aki a jelek szerint nem vette annyira magára a dolgot.

Te mit gondolsz? Barbi tényleg duci?

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával! Sztárvendégünk ezúttal Czutor Zoli lesz, akivel a nőideálról beszélgetünk!
Sikertörténet: 65 kilót fogyott, most finteszversenyre készül Gusztihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160222-orfalvy-gusztav-65-kilo-fogyas-utan-fitneszversenyre-keszul.htmlGusztáv egy súlyos sportsérülés után menekült az evésbe. 8-9 éven át tartott ez az állapot, amíg csak evett és szomorkodott a sportkarrierje félbeszakadásán. 155 kiló volt, amikor először lement az edzőterembe, majd többszöri sikertelen próbálkozás után találkozott jelenlegi edzőjével, Schönekker Lászlóval. Közreműködésük elképesztő sikert hozott! Ez Zsír!--Nem semmi! Ilyen vékony most Gáspár Evelin dereka - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160223-gaspar-evelin-gyozike-lanyanak-dereka-nagyon-vekony-friss-foto.htmlAzt már tudjuk, hogy Győzike idősebbik lánya nem szenvedett súlyos balesetet, és abban is biztosak lehetünk, hogy Evelin nem bízza a véletlenre alakját. Keményen edz azért, hogy minden feleslegétől meg tudjon szabadulni, kitartása és eredménye pedig figyelemre méltó.Ez Zsír!--Magyar edző hozza formába a világsztár énekesnőthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160222-eden-milan-igazi-vilagsztart-edzhet-nagyon-buszke-ra-kamelia-budapesten.htmlA nemzetközi sikereket elért román énekesnő, Kamelia éppen a fővárosban tartozódik, mivel párja lassan egy éve költözött a fővárosba. Éden Milán mostantól nemcsak a sztár szerelmét, de őt is karban tartja. Ez Zsír!--Bizony, Sarka Kata hasa sem volt mindig kockás - Így festett néhány évehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160221-sarka-kata-hasa-sem-volt-mindig-kockas.htmlNem először posztol előtte-utána fotót magáról Sarka Kata. Ennek ellenére mindig elcsodálkozunk, hogy neki sem volt mindig kockás a hasa. Ez Zsír!--Kiderült, miért nem fogyunk hosszútávon a kocogástól...http://www.life.hu/ez-zsir/20160221-ezert-nem-fogyunk-hosszutavon-a-kocogastol.htmlHa valaki rendszeresen kocogni kezd, eleinte megszabadul jó néhány kilótól, majd ez a hatás leáll, és a súly nem változik. Ennek oka az, hogy a szervezet hozzászokik a terheléshez, és többé már nem elég hatékony módszer a kocogás a kalóriák elégetéséhez. Éppen ezért nem elég sportolni, az étrend megváltoztatására is szükség van a fogyás érdekében. Ez Zsír!--Megkönnyíti a fogyást az okosmelltartó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160219-az-okosmelltarto-meri-a-vernyomast-es-azt-mennyi-kaloriat-egetsz.htmlSportmelltartónak álcázott igazi szuperkütyüt készül piacra dobni az egyik cég. A ruhadarab nemcsak kényelmes lesz, de sok mindenben segíti viselőjét. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.