Készen állsz a második kihívásra? Március a guggolás hónapja!

Forrás: YouTube -
kihíváséve2016 popsi kihívás comb guggolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan lezárul a kihívás évének első próbája, úgyhogy ideje felkészülni lelkiekben a következő kihívásra is: 50 guggolás minden napra. 

Mivel nyakunkon a tavasz, és a nyár is egyre jobban közeledik, éppen jókor jön ez a popsit és combokat átmozgató gyakorlat.

Az alapguggolásnál a vállszélességű terpesz a kiinduló pozíció, innen kiindulva kell a popsidat annyira leengedni, hogy a lábszár és a comb derékszöget zárjon be.

Forrás: Youtube

Ne izgulj, ha ez elsőre nem így sikerül, a gyakorlással egyre jobb leszel. Amire nagyon oda kell figyelni, az az, hogy a

térd ne kerüljön a boka vonala elé, ez ugyanis nagyon megterheli a térdízületet.

Az alapguggolást kombinálhatod oldalsó rúgásokkal, de végezhetsz zárt lábakkal való guggolást is, amit pedig hátrarúgásokkal lehet kiegészíteni. A mozgás végeztével mindenképpen nyújtsd le a lábaidat.

Ha belejöttél, természetesen emelheted majd a guggolások számát. Tapasztalataitokról az esemény Facebook-oldalán tudtok beszámolni, ahova fotóitokat is várjuk. Az Instagramra a #lifekihívás és a #lifekihívásguggolás hashtaggel töltsétek fel fotóitokat.

A kihívások pszichológiája – Avagy ezért lépj ki a komfortzónádból!

Kihívás, siker, önbecsülés – három egymásra épülő fogalom, amelyek valójában egy elképesztően hosszú utat jelképeznek. Sokaknak ezt sajnos nem is sikerül végigjárni, pedig nem kisebb dolgok forognak kockán, mint a boldogság és a kiteljesedés. Olvasd el a Life.hu cikkét!
10 tipp a cukorfogyasztás csökkentéséhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160222-tippek-a-cukorfogyasztas-csokkentesehez.htmlA legtöbb ember az ajánlottnál jóval több cukrot fogyaszt, ami nemcsak hízáshoz vezet, de árt a fogaknak, a májnak, sőt, egyes rákos megbetegedéseknek is okozója lehet. Ez Zsír!ThinkstockSikertörténet: 65 kilót fogyott, most fitneszversenyre készül Gusztihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160222-orfalvy-gusztav-65-kilo-fogyas-utan-fitneszversenyre-keszul.htmlGusztáv egy súlyos sportsérülés után menekült az evésbe. 8-9 éven át tartott ez az állapot, amíg csak evett és szomorkodott a sportkarrierje félbeszakadásán. 155 kiló volt, amikor először lement az edzőterembe, majd többszöri sikertelen próbálkozás után találkozott jelenlegi edzőjével, Schönekker Lászlóval. Közreműködésük elképesztő sikert hozott! Ez Zsír!--Az árpa az új szuperétel? Itt a bizonyíték!http://www.life.hu/ez-zsir/20160219-az-arpa-az-uj-szuperetel-ami-csokkenti-az-etvagyat-es-a-vercukorszintet.htmlA legfrissebb kutatások szerint az árpának számos pozitív hatása van az ember szervezetére: csökkenti a vércukorszintet, segít megakadályozni a diabéteszt, csökkenti az étvágyat és a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét is. Ez Zsír!--Ha tökéletes reggelire vágysz – Így készül az egészséges muffinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160220-igy-keszul-az-egeszseges-muffin.htmlHa igazán különleges reggelire vágysz, nem kell mást tenned, mint a kedvenc egészséges alapanyagaidat egy nagy tálban alaposan összekeverni, és egy muffinformában kisütni, majd tálalni az ínycsiklandó és egészséges falatokat. Ez Zsír!ThinkstockEzekkel az applikációkkal biztos, hogy mindennap eleget fogsz innihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-vizivast-segito-applikaciok.htmlA harmadik hét végéhez közeledik a Life.hu első kihívása. Reméljük, te is érzed már a vízivás pozitív hatásait, és tervezed, hogy a hónap végével sem hagysz fel ezzel a jó szokással. Ez Zsír!--Hiába sportolsz, mégsem fogysz? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20160211-ezert-nem-fogyaszt-hosszu-tavon-a-kocogas.htmlHa valaki rendszeresen kocogni kezd, eleinte megszabadul jó néhány kilótól, majd ez a hatás leáll, és a súly nem változik. Ismerős a helyzet? Így tudsz változtatni rajta! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.