hamburger Lilu RTL Klub evés kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, az RTL Klub műsorvezetője nem sanyargatja magát: legutóbb egy hatalmas hamburgert tett magáévá. 

A jelek szerint Lilunak heti egyszer meg kell kapnia a hamburgeradagját, mert különben morcos lesz. Legalábbis az Instagram-oldalára feltöltött fotója mellé írt sorokból ez derül ki: „Megkaptam az eheti hamburgerem... megnyugodtam".

Forrás: Instagram/Lilu

A műsorvezetőnek egyébként tökéletes alakja van, amit még úgy is sikerül megőriznie, hogy időnként nem veti meg a bűnös élvezeteket.

Lilu: "Abból élek, hogy szép a bőröm

A Life.hu riportere Liluval beszélgetett a szépségről, a bőr öregedéséről és a plasztikázásról. A gyönyörű műsorvezető elárulta, mit tesz a bőre szépségéért.
29 nap a víz fogságábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-2016-kihivas-eve-februarban-csak-vizet-iszom-tapasztalatok.htmlSzép volt, jó volt, de most már egy kicsit elég volt - a mai nappal befejeződött a Life.hu február havi kihívása, vége a kizárólagos vízivásnak. Őszintén bevallom, vártam már ezt a napot, na, nem mintha cukros löttyökre vágynék, de egy kis változatosság sosem árt. Ez Zsír!--Méregteleníts jógával – Megmutatjuk, hogyan csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20160226-meregtelenits-jogaval.htmlAhogyan a lakásra ráfér egy jó nagy takarítás és rendrakás tavasszal, úgy a testednek, a lelkednek és az elmédnek is szüksége van tavaszi méregtelenítésre. Tisztulj meg, hogy könnyedén nézz szembe az új kihívásokkal, szabadulj meg a lerakódásoktól, amikre már nincs szükséged. Legyél energikus és könnyű! Mi kell hozzá? Változni akarás, elhatározás, a régi szokásokból való kilépés – és néhány jógagyakorlat! Ez Zsír!--Készítsd el a franciák kedvenc reggelijét, a quiche-thttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-keszitsd-el-a-franciak-kedvenc-reggelijet-a-quichet.htmlEgyszerű alaprecept, ami bárhogyan variálható, ráadásul reggelire, tízóraira, de ebédre köretként is kiváló választás. Olvasd el, hogyan készül! Ez Zsír!--Ajjaj! A paleó diéta veszélyes, és hízáshoz is vezethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160227-a-paleo-dieta-valojaban-veszelyes-es-hizashoz-vezet.htmlA közhiedelemmel ellentétben a paleó diéta nem segít a fogyásban és segít az izmok megerősítésében, hanem épp ellenkezőleg: az alacsony szénhidráttartalmú, zsírban gazdag étrend hízáshoz vezet. A szakemberek helyette a mediterrán diétát ajánlják - írja a Medipress. Ez Zsír!--5 tipp, hogy megszabadulj a tavaszi fáradtságtól http://www.life.hu/ez-zsir/20160224-tanacsok-hogy-jobban-induljon-a-tavasz-igy-fogyaszd-le-a-teli-zsirparnakat.htmlA borús és hideg napok sokunk szervezetét megviselik, és bár igyekszünk kilábalni az általános rossz közérzetből, sokszor ez nem megy olyan könnyen. Fogadd meg a következő tanácsainkat, és űzd el a negatív dolgokat! Ez Zsír!--Így vágott vissza a testét kritizálóknak az Instagram-sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160225-sjana-earp-jogazo-instagram-sztar-visszavagott-a-testet-kritizaloknak.htmlTúl vékony, csúnya avagy rosszabb - a trollok nem válogatnak, ha testszégyenítésről van szó. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.