Eláll a szavunk a 49 éves Vincent Casseltől: így fest félmeztelenül a színész

Brazília A szépség és a szörnyeteg A 44. gyermek színész Rio de Janeiro Vincent Cassel félmeztelen Fekete hattyú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg egyedülálló francia színészt Rio de Janeiro napfényes partjainál kapták lencsevégre.

49 év ide vagy oda, Vincent Cassel testét még a huszonévesek is megirigyelnék. Monica Bellucci exférje jelenleg a csodás Rio de Janeiróban tölti jól megérdemelt pihenését, itt kapták lencsevégre félmeztelenül a világsztár.

Forrás: Northfoto

Meglátszik rajta, hogy nem hanyagolja a sportolást: a Fekete hattyú és A 44. gyermek sztárja köztudottan kedveli a harcművészeteket, capoeira tudását az Ocean's Twelve című filmben a közönség előtt is bemutatta.

Kate Hudson elárulta tökéletes alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160203-kate-hudson-szineszno-dietajarol-edzesterverol-es-alakjanak-titkarol-beszelt.htmlNem csupán elképesztő testét, hanem jól bevált fitnesztippjeit is megosztotta a nagyérdeművel a színésznő. Ez Zsír!OrigoSzöllősi Györgyi: "20 kiló felesleg volt rajtam"http://www.life.hu/ez-zsir/20160225-szollosi-gyorgyi-musorvezeton-szules-utan-20-kilo-felesleg-volt.htmlA Hír TV műsorvezetője szerencsés alkatnak vallja magát: különösebb erőfeszítés nélkül sikerült visszanyernie szülés előtti alakját.Ez Zsír!--A családi fitnesz a jó alak titka? Így őrzi meg elképesztő formáját a 40 éves anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160223-belinda-norton-smith-40-eves-edesanya-szerint-a-gyerekekkel-kozos-aktiv-programok-a-jo-alak-titka.htmlBelinda Norton-Smith 40 éves, két gyerek büszke anyukája, és saját bevallása szerint élete során soha nem volt még ennyire jó a teste, mint most. Ez Zsír!Origo122 kilót nyomott, most fitneszmodellversenyt nyert a 26 éves Conner Renschhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160212-conner-rensch-fitneszmodell-122-kilot-nyomott-most-fitneszversenyt-nyert.htmlA nebraskai Conner Rensch annak idején az öngyilkosságot fontolgatta, elképesztő átalakulása óta azonban másoknak állít példát saját sikertörténetével. Ez Zsír!OrigoNaplemente a popsim felett: Kylie Jenner alakja maga a tökélyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-kylie-jenner-valosagshow-sztar-alakja-tokeletes.htmlKim Kardashian 18 éves húgocskája nem esett messze a fájától: a valóságshow-sztár ismét Instagram-oldalán csábítja népes rajongótáborát. Ez Zsír!--Te láttad már Amal Clooney elképesztően lapos hasát?http://www.life.hu/ez-zsir/20160211-amal-clooney-george-clooney-felesege-hasat-villantott-berlinben.htmlVilághírű férjével indult vacsorázni, George Clooney nejének elképesztő ruhaválasztása azonban simán elterelte a figyelmet a színészről. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.