45 kilótól szabadult meg John Goodman - Íme, a 63 éves sztár titka

Forrás: AFP -
diéta Műkincsvadászok fogyás színész John Goodman A nagy Lebowski mediterrán diéta fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy Lebowski és a Műkincsvadászok sztárja keményen megdolgozott a karcsúbb, egészségesebb vonalaiért.

Alig lehet ráismerni mostanában John Goodmanre. A 63 éves színészt a napokban a Los Angeles-i reptéren kapták lencsevégre - nézd meg itt, milyen sokat fogyott a sztár!

Előtte és utána: látványosan lefogyott John Goodman Forrás: AFP

Goodman személyi edzője szerint az áldásos hatásairól ismert mediterrán diétát követi, amely halhúson, olajos magvakon, olívaolajon, zöldségen és gyümölcsön alapszik. A színész egy héten hatszor sportol, minden nap igyekszik megtenni legalább 10-12 ezer lépést, és sokat használja eliptikus trénerét. Az eredmény magáért beszél!

Az év legdurvább sztárfogyásai

Nekik mindig a topon kell lenniük, így a súlyuk is állandóan központi téma. Ha azonban látványosan átalakulnak, a média ódákat zeng róluk - így történt ez idén többek között a mesés hangú Adele-lal és John Goodmannel is. Fogyókúra világsztár módra - cikkünkért kattints ide!

Így vágott vissza a testét kritizálóknak az Instagram-sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160225-sjana-earp-jogazo-instagram-sztar-visszavagott-a-testet-kritizaloknak.htmlTúl vékony, csúnya avagy rosszabb - a trollok nem válogatnak, ha testszégyenítésről van szó. Ez Zsír!OrigoNincs dögösebb Nicole Scherzingernél: bikiniben pózolt az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-nicole-scherzinger-enekesno-bikinialakja.htmlA brit X-Factor zsűritagja képmegosztó oldalán mutatta meg álomszép alakját. Ez Zsír!--Végigedzette terhességét a fitneszedzőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-inger-houghton-norveg-fitneszedzo-terhessege-alatt-is-edzett.htmlInger Houghton terhessége alatt sem hagyott fel edzésével, mi több, szülés előtt pár nappal is húzódzkodott és súlyt emelt. A norvég fitneszedzőt sokan vádolták felelőtlenséggel - miközben nemrég egy egészséges kisbaba boldog anyukája lett. Ez Zsír!OrigoTúlsúllyal küzdő jógaoktató lány lett az Instagram új sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160209-dana-falsetti-tulsullyal-kuzdo-jogaoktato-lany-az-instagram-uj-sztarja.htmlKorábban szorongással és falási rohamokkal küzdött, a jóga azonban megváltoztatta Dana Falsetti egész életét. Mára több mint 100 ezer ember követi a lány mindennapjait és elképesztő képeit. Ez Zsír!OrigoNaplemente a popsim felett: Kylie Jenner alakja maga a tökélyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160217-kylie-jenner-valosagshow-sztar-alakja-tokeletes.htmlKim Kardashian 18 éves húgocskája nem esett messze a fájától: a valóságshow-sztár ismét Instagram-oldalán csábítja népes rajongótáborát. Ez Zsír!--Te láttad már Amal Clooney elképesztően lapos hasát?http://www.life.hu/ez-zsir/20160211-amal-clooney-george-clooney-felesege-hasat-villantott-berlinben.htmlVilághírű férjével indult vacsorázni, George Clooney nejének elképesztő ruhaválasztása azonban simán elterelte a figyelmet a színészről. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.