Debreczeni Zita: "Modellként állandóan nézték a súlyomat!"

modell Palvin Barbara videó Debreczeni Zita fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ma már fotósként dolgozó sztár egykoron még a kamera másik oldalán dolgozott. Ahogy ő is fogalmazott, a modellek világában nem mindegy, hogy hány kiló az ember. 

Palvin Barbit a minap többen is lekövérezték a legújabb fotói miatt. Zita ezzel nem ért egyet, és nagyon büszke Barbira. Elárulta, fotómodellként igen szigorúan fogták, sőt hetente vettek róla méretet.

Egy anyuka durván beszólt Palvin Barbi kritikusainak

Egy feldühödött anyuka nem bírta tovább, és jól rácsapott az asztalra. Nyílt levélben osztotta meg véleményét a Facebook-lakókkal, akik azóta mintha elcsendesedtek volna.
Mi Jennifer Lawrence tökéletes alakjának titka? Az edzője elárulta!http://www.life.hu/ez-zsir/20160309-jennifer-lawrence-alakjanak-titkarol-meselt-az-edzoje.htmlJennifer Lawrence közismert arról, hogy ellenzi a különféle fogyókúrákat és többször felszólalt már az ellen, hogy az ideálisnak vélt testképet ráerőltessék minden nőre. Ennek ellenére természetesen ő is törekszik az egészséges életmódra, és arra, hogy fitt és szép legyen a forgatásokon és a vörös szőnyeges eseményeken. Az Oscar-gálán is sikerült legjobb formájában mutatkoznia, nem csoda hát, hogy sokakban felmerült a kérdés: hogyan csinálja? Ez Zsír!--Álommeló: Külön csillogásfelelőse van Zac Efron izmos felsőtesténekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160308-zac-efron-izmos-felsotestere-kulon-felelos-ugyel.htmlA tökéletes kockákat a most készülő Baywatch-filmben csodálhatjuk majd meg. Az izmos test biztosan nem fog csalódást okozni, hiszen Zac kapott maga mellé egy hölgyet, aki csak a felsőtestére ügyel. Ez Zsír!--Magyar finomságok egy brit gasztroblogger szemével - Videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-barry-lewis-brit-szakacs-es-gasztroblogger-magyar-desszerteket-es-finomsagokat-tesztelt.htmlBarry Lewis ismert angol szakács és gasztroblogger kipróbálta, hogy ízlik egy igazi britnek a magyar ropi, túró rudi és a többi népszerű eledelünk. Ez Zsír!OrigoMár a külföldi sajtó is Palvin Barbi fürdőruhás testétől hangoshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-a-kulfoldi-sajto-reakcioja-arra-hogy-palvin-barbit-lekovereztek.htmlA gyönyörű magyar szupermodellt rengetegen támadták közösségi oldalain a róla készült fürdőruhás képek miatt, ő pedig reagált a vádakra. A történteket a külföldi sajtó sem hagyta szó nélkül. Ez Zsír!--Gáspár Evelin fogyókúrázó nőket inspirálhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-gaspar-evelin-30-kilot-fogyott-az-elmult-evekben-tortenetevel-inspiralja-a-fogyni-vagyokat.htmlGáspár Győző lánya az elmúlt években 30 kilótól szabadult meg. Kitartása példaként áll 10 lelkes, fogyni vágyó nő előtt. Ez Zsír!OrigoÁlomszép szelfit lőtt Palvin Barbihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160127-palvin-barbara-gyonyoru-szelfit-keszitett.htmlA világhírű magyar modell még reggel sem tud olyan képet készíteni, amelyen ne lenne gyönyörű. Az Instagramra legutóbb feltöltött fotója is telitalálat. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.