BikiniBody Katus Attilával – Jelentkezz, és hozd magad bomba formába!

Forrás: Thinkstock -
fénykép bikini fogyókúra Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta diétázol és sportolsz? Szeretnél nyárra bomba formába kerülni? Nincs messze a cél, most ne add fel! A Life.hu úgy döntött, segítségedre lesz a legvégső harcban. Katus Attilával karöltve segítünk a lehető legjobb formádba kerülni. Kövesd te is a Life.hu BikiniBody programját, és hozd ki magadból a legjobbat. Egy szerencsés kiválasztottnak Katus Attila személyesen is segít. Jelentkezz te is!

Küldj az info@life.hu e-mail címre pár mondatos motivációs levelet arról, hogy miért szeretnél lefogyni, vagy éppen izmosodni, és csatolj mellé egy teljes alakos bikinis képet az EzZsír! jel mutatásával.

Forrás: Thinkstock

Mindenki, aki ilyen formában beküldi hozzánk a jelentkezését, 15 százalék kedvezményt kap Katus Attila csoportos óráira, és ugyanennyi kedvezményben részesül a webáruházban kapható további termékekből.

Egy általunk kiválasztott jelentkezőnek pedig végigkövetjük a végső átalakulását.

Ő a program végéig ingyen vehet részt Katus Attila minden óráján, és a napi étkezését a KatusFoodon keresztül a Vitálkonyha biztosítja. Ráadásul nemcsak készételeket kap ingyen, de az otthoni főzéshez szükséges egészséges alapanyagokat is házhoz szállítják neki.

Forrás: Thinkstock

A Life.hu szerkesztősége minden egyéb segítséget megad a fogyókúrához és a tökéletes bikinitest eléréséhez. Minden elméleti és gyakorlati háttértudást biztosítunk, legyen szó a méregtelenítésről, az anyagcseréről, a különböző diétákról, és a legjobb gyakorlatokról, amelyekkel lapos hasat, feszes popsit és tónusos izmokat szerezhetsz.

Jelentkezésedet április 8-áig várjuk az info@life.hu e-mail címen, a tárgyba ezt írd: BikiniBody Katus Attilával.

Mi Jennifer Lawrence tökéletes alakjának titka? Az edzője elárulta!http://www.life.hu/ez-zsir/20160309-jennifer-lawrence-alakjanak-titkarol-meselt-az-edzoje.htmlJennifer Lawrence közismert arról, hogy ellenzi a különféle fogyókúrákat és többször felszólalt már az ellen, hogy az ideálisnak vélt testképet ráerőltessék minden nőre. Ennek ellenére természetesen ő is törekszik az egészséges életmódra, és arra, hogy fitt és szép legyen a forgatásokon és a vörös szőnyeges eseményeken. Az Oscar-gálán is sikerült legjobb formájában mutatkoznia, nem csoda hát, hogy sokakban felmerült a kérdés: hogyan csinálja? Ez Zsír!--Az 5 legjobb zsírégető zöldséghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160304-zsiregeto-zoldsegek.htmlA bőséges zöldségfogyasztás az egészséges étkezés és a diéta szerves része. Néhánnyal ráadásul különösen jól jársz, hiszen nemcsak, hogy tele vannak vitaminnal, de egyáltalán nem hizlalnak, sőt, az anyagcserét is gyorsítják. Ez Zsír!Thinkstock7 konyhai gép, ami segít, hogy egészségesen étkezzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160305-7-konyhai-gep-ami-segit-hogy-egeszsegesen-etkezz.htmlAz egészségünk megőrzésének egyik legfontosabb eszköze az egészséges táplálkozás, ami a közösségi oldalakra posztolt kívánatos gyümölcstálak korában egyre nagyobb divattá is válik. Ma már szerencsére nem néznek furán arra, aki magokat és zöldségeket ropogtat chips helyett, de a boltokban és az éttermekben mégsem mindig egyszerű egészségeset választani. Ez Zsír!OrigoMiért jó napi 50 guggolás? Most megtudhatod!http://www.life.hu/ez-zsir/20160303-ezert-jo-a-napi-50-guggolas.htmlTe már elkezdted a márciusi kihívást? A 30 napos vízkihívás után ebben a hónapban minden nap 50 guggolással tesszük próbára magunkat! Ez Zsír!--A fogyás is fejben dől elhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-a-fogyas-fejben-dol-el.htmlAz, ahogyan étkezési szokásainkra gondolunk, meghatározza azt, hogy képesek vagyunk-e fogyni. Aki úgy gondolja, hogy alapvetően egészségesen táplálkozik, nagyobb eséllyel szabadul meg könnyen a fölösleges kilóktól, mint az, aki bűntudatot érez az evéssel kapcsolatban. Ez Zsír!--Méregteleníts jógával – Megmutatjuk, hogyan csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20160226-meregtelenits-jogaval.htmlAhogyan a lakásra ráfér egy jó nagy takarítás és rendrakás tavasszal, úgy a testednek, a lelkednek és az elmédnek is szüksége van tavaszi méregtelenítésre. Tisztulj meg, hogy könnyedén nézz szembe az új kihívásokkal, szabadulj meg a lerakódásoktól, amikre már nincs szükséged. Legyél energikus és könnyű! Mi kell hozzá? Változni akarás, elhatározás, a régi szokásokból való kilépés – és néhány jógagyakorlat! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.