10 dolog, amire minden nő gondol jóga közben

Forrás: giphy.com -
gondolkodás Gondolat mozgás jóga sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jóga az egyik legdivatosabb mozgásforma, sok sztár is űzi. Mégis mit gondolunk legbelül, amikor az izzasztó, sokszor fárasztó és egész teste igénybevevő mozgásformát gyakoroljuk?

1. Ez olyan békés és szuper mozgásforma. Miért nem jövök gyakrabban? Tulajdonképpen jól áll rajtam a jóganadrág, mindenki békésnek tűnik, kedves emberekkel vagyok körülvéve, akik hippi zenékre mozognak. Ez maga a paradicsom.

2. Meg tudom csinálni a pózt! Vagy mégsem? Remélem, a tanár nem veszi észre, ha hibázok.

Forrás: giphy.com

3. Miért adnak ki a többiek morgó hangokat? Nem súlyemelők vagyunk, szelíd gyakorlatokat végzünk.

4. Meddig maradunk még gyermekpózban? Úgy érzem, közeledik a megvilágosodásom, már akár bonthatom is a pózt.

5. Ez unalmas. Nem mozgunk gyorsan, sokszor csak tartjuk magunkat és majd elaludtam az óra végi relaxációnál, az óra eleji mantrázásról inkább ne is beszéljünk.

Forrás: Thinkstock

6. Remeg minden porcikám, nem bírom magam tartani, annyira gyengék az izmaim. Még 60 perc!

7. Igyekszem lenyugodni: a testem és az elmém is csak a feladatokra koncentrál. Minél többször mondogatom, annál nehezebb csinálnom, vagy inkább ne mondjam és megnyugszom?

8. Ebben a teremben mindenki jóga oktató másodállásban? Hogyan tudják ezeket a kicsavart, nehéz pózokat ilyen jól megcsinálni?

Forrás: giphy.com

9. Izzadok, csúszik a kezem, nem tudom megtartani magam a pózban, ráadásul a terem is fűtött, teljesen ki leszek facsarva az óra végére.

10. Ezután benyomok egy nagy tál gyros-t baklavával vagy egy óriás pizzát kólával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.