Jessica White orgazmus guggolás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kell ennél több inspiráció? Jessica White teste kéjes érzéssel jutalmazta meg őt, az edzésekért cserébe!

A Sports Illustrated gyönyörű testű modellje arcpirító történetet osztott meg egy vele készült interjú során. Nem meglepő, hogy Jessica rengeteget edz azért, hogy formában tartsa testét, ám egy alkalommal a jóleső fáradtságon kívül más érzéseket is kiváltott belőle a mozgás.

Forrás: AFP

Éppen a fenekét formáló guggolásokat végezte személyi edzőjének társaságában, amikor jött a mindent elsöprő érzés. „A guggolásokat csináltam, és hirtelen azt éreztem, hogy húúú… ez aztán tényleg nagyon jó” – számolt be az esetről a Bikini.com-nak. Hozzátette, nem tudja pontosan, mi történt, valószínűleg összeszorította a hüvelyizmait is edzés közben, de annyi biztos, hogy utána rögtön a fürdőszoba felé vette az irányt. A riporter azt tanácsolta neki, adjon ki egy videót az orgazmust okozó gyakorlatról, biztos, hogy nagy sikere lenne!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Itt a tavasz és a kerti sütögetések ideje – Grillezz egészségesen!http://www.life.hu/ez-zsir/20160318-egeszseges-grill-etelek.htmlAhogy melegszik az idő, egyre inkább vágyunk a szabadba: sétálni, kirándulni, piknikezni, grillezni. Mi imádjuk a kerti sütögetést, amiről szerencsére a bikini szezon közeledtével, a diéta alatt sem kell lemondani. Csak néhány egyszerű dologra kell odafigyelni. Ez Zsír!--Candice Huffine plus size modell visszavágott! Még hogy ő nem mozoghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-candice-huffine-plus-size-modell-a-felmaratonra-keszul-bizonyitja-hogy-a-telt-modellek-is-sportolnak.htmlAz emberek többsége úgy véli, hogy a teltkarcsú modellek egyáltalán nem sportolnak. Candice viszont nem hagyta szó nélkül a sértegetést, és elárulta ő épp a félmaratonra készül. Ez Zsír!OrigoCserpes Laura: “Van kerekség itt-ott rajtam”http://www.life.hu/ez-zsir/20160318-cserpes-laura-nincs-megelegedve-a-testevel.htmlAz énekesnő még mindig nincsen teljesen megelégedve a testével, de elárulta, mit tesz azért, hogy formába lendüljön.Ez Zsír!--Minél előbb lapos hasat szeretnél? Így étkezz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160316-igy-etkezz-ha-lapos-hasat-szeretnel.htmlTáplálkozási szakértők az alábbi néhány ötletet javasolják azoknak, akik minél előbb lapos hasat szeretnének: egyél naponta ötször, igyál 6-8 pohár vizet, és minden egyes falatot addig rágj, amíg teljesen pépessé nem válik. Ez Zsír!Thinkstock10 dolog, amire minden nő gondol jóga közbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160317-joga-kozben-ezekre-gondolunk-legtobbszor.htmlA jóga az egyik legdivatosabb mozgásforma, sok sztár is űzi. Mégis mit gondolunk legbelül, amikor az izzasztó, sokszor fárasztó és egész teste igénybevevő mozgásformát gyakoroljuk? Ez Zsír!OrigoA baba és az anya is komoly bajba kerülhet a kismamakori elhízás miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160311-mennyit-hizhat-a-kismama-varandossag-alatt.htmlVajon mennyi az ideális súlygyarapodás egy kismama életében? Hatással lehet a babára is a túlsúlyunk? Íme, a válasz a kérdésekre! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.