Elképesztő formában van Jessica Alba! Így néz ki bikiniben a 34 éves színésznő

Forrás: Northfoto -
színésznő Hawaii bikini fürdőruha Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sin City és A Fantasztikus négyes sztárját Hawaii partjainál kapták lencsevégre.

Jessica Albát a minap a meseszép Hawaii tengerpartjainál kaptak lencsevégre kis családjával, és, mint ahogyan azt már tőle megszokhattuk, ismét sikerült elkápráztatnia mindenkit csodás bikinialakjával.

Forrás: Northfoto

A színésznő azon hollywoodi hírességek közé tartozik, akiknek neve egyet jelent az egészséges életmóddal és a sokszor eszement fogyókúrákkal. A kétgyerekes anyuka szülés utáni diétáját ugyanis valószínűleg egyetlen szakértő sem ajánlaná: a színésznő korábban elárulta, hogy fűző segítségével sikerült lefogynia.

Világsztárok, akik okos tanácsaikkkal megváltanák a világot

Vajon nekik nem elég a vörös szőnyeg, a kasszasikerek és a csillogás? Ők úgy érzik, biztosan tudják a szépség, a siker, a tökéletesség titkát? Nem egy világsztár érezte azt az utóbbi években, hogy minél több embernek szeretne nagyon okos tanácsokat osztogatni. Egy csokorba szedtük azokat a hírességeket, akik a világhálón is próbálgatják magukat - kattints ide a cikkért!

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.