A brutálisan elhízott nő végre fogyókúrába kezdett

Forrás: NORTHFOTO -
lelki betegség család hízás fogyókúra evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lupe Samano Californiában él és egy családi tragédia miatt hízott meg olyannyira, hogy már az ágyából sem tudott felkelni.

Lupe olyan családból származik, amelyben mindennaposak voltak a balhék. Amikor az apja elhagyta az anyját, az idegösszeomlást kapott, ekkor pedig Lupe azzal kompenzálta bánatát, hogy enni kezdett. Felnőtt korára pedig olyannyira elhatalmasodott rajta a lelki betegség, hogy a rengeteg súlyfelesleg miatt, már az ágyból sem tudott kikelni. Nemrég azonban elhatározta, fogyókúrába kezd, mert már az életét is veszélyeztette az a súlyfelesleg.

Forrás: NORTHFOTO

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Hízókúrába kezdett Kováts Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160323-kovats-vera-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnojenek-hiznia-kell-mert-nagyon-vekony.htmlNehéz elképzelni, de az énekesnőnek meghízni ugyan olyan nehéz, mint egyeseknek lefogyni.Az X-Faktor egykori énekesnője profi edző segítségét kérte a súlygyarapodáshoz. Ez Zsír!--Dukai Regina dereka egyre vékonyabbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-dukai-regina-modell-dereka-egyre-vekonyabb-edzes-kozben-szelfizett-a-modell.htmlA modell edzés közben villantott darázsderekat, nagyon úgy tűnik, hogy Regi nem hagyja, hogy egyetlen felesleges kiló is felszaladjon rá. Ez Zsír!--Hosszú Katinka álomszép környezetben jógázotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-hosszu-katinka-iron-lady-uszono-alomszep-kornyezetben-jogazott.htmlAz világbajnok úszónő, a kemény edzések mellett, időnként egy kis jógával pihen meg. Ez Zsír!--10 meglepő ok, ami keresztbe tesz a fogyókúránakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-10-meglepo-ok-ami-keresztbe-tesz-a-fogyokuranak.htmlNem sikerül olyan mértékben fogyni, mint ahogy tervezted? Vagy éppenséggel egyáltalán nem mutat kevesebbet a mérleg? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz a diétád alatt. Íme, 10 meglepő dolog, amiről nem is gondolnád, hogy keresztbe tehet a fogyókúrádnak. Ez Zsír!--Micsoda test! Elképesztő formában van Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-britney-spears-enekesno-elkepeszto-formaban-van-bikiniben-napozott.htmlA kétgyerekes popsztár Instagram oldalán mutatta meg magát rajongóinak napozás közben, egy szál bikiniben.Ez Zsír!Gisele Bündchen személyi szakácsa elárulta a szupermodell titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-gisele-bundchen-szupermodell-alakjanak-titkat-elarulta-a-szemelyi-szakacsa.htmlA világ egyik legkeresettebb modellje mindent megtesz annak érdekében, hogy sokáig megőrizze alakját. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.