Keresztes Ildikónak fogynia kell - Schobert Norbi vállalta: átalakítja

Forrás: Bielik István - Origo -
fogyás A Nagy Duett Keresztes Ildikó Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A fitneszguru fogyókúrára fogta A nagy Duett-beli partnerét, Keresztes Ildikót. Az énekesnő ezt egyáltalán nem bánja. 

Ildikó maga is úgy érzi, felszaladt rá néhány kiló, a Blikknek így fogalmazott: "Észrevettem, hogy valami nem teljesen kerek, illetve ellenkezőleg, túl kerek".

Ráadásul az utóbbi időben észrevette, hogy a teste már nem csinálja olyan könnyedén végig vele a másfél órás koncertjeit, mint korábban. Nehezebben veszi a levegőt, s néhány kedvenc ruhája is máshogyan állt rajta.

Forrás: Bielik István - Origo

"Szerencsére A Nagy ­Duettben páromul kaptam Schobert Norbertet, aki a gyakorlások során tanítványból edzővé lépett elő. Én őt skálázni tanítom, ő engem arra, hogy miként változtassak életmódot. Igaz, amikor Norbi elmondta részletesen, hogy mi mindenről kell lemondanom, például az olasz tésztákról, szinte azonnal közöltem vele, hogy akkor maradjunk az éneklésnél, de aztán végiggondolva rájöttem, hogy ez az én hosszú távú érdekem is. Szeretnék még sokáig színpadon lenni, ehhez pedig kell a jó fizikum. Nem lehet, hogy ne kapjak elég levegőt. Most nem vagyok olyan formában, mint a Sztárban sztár alatt, de ez heteken belül változhat. Persze örök elégedetlen vagyok. Szeretem a kövér énekesnőket, de csak akkor, ha nem rólam van szó" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.