kihíváséve2016 Jen Selter kihívás guggolás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A márciusi kihívás a tökéletes combokról és a kerek popsiról szól. Nézzük, kik azok az Instagram-sztárok, akik igazi példaképek ebben. Lesd el az ő tanácsaikat!

Jen Selter (@jenselter)

„Soha életemben nem diétáztam. Erre nincs is szükség, ha valaki az egészséges életmód híve. Ha csak egészséges ételt teszel a hűtődbe, akkor csak egészséges ételeket fogsz enni. Ez ilyen egyszerű” – vallja a kerek fenekű lány, akinek az Instagramon megosztott fitnesztippjeit még Rihanna is követi. A közel 9 milliós rajongótáborral büszkélkedő fiatal lány rengeteg videót is megoszt, úgyhogy napról napra elleshetsz tőle új gyakorlatokat.

Rena mom of 5 (@home_squats)

Az ötgyermekes anyuka igazi szenvedélye a főzés, így természetesen blogot is vezet, ahol kipróbált egészséges ételek receptjeit osztja meg. „Nagyon fontosnak tartom, hogy megosztjuk egymással a tapasztalatainkat. Bevált recepteket, mozgásformákat. Ezért indítottam a blogomat is” – mondja Rena, aki öt gyerek nevelése mellett vetette bele magát a tiszta étkezés tudományába és a sportolásba. Rena imádja a popsi- és combformáló gyakorlatokat, így az Instagramra feltöltött mikrovodeóiból rengeteg ötletet lophatsz.

Vicky Justiz (@vickyjustiz)

„A fenék és a lábak formálása minden nő számára nagyon fontos, az önbizalom miatt is. Sokan viszont túlmisztifikálják a mozgást, így inkább bele sem vágnak. Pedig nem feltétlenül kell drága kondibérleteket venni, akár otthon is mozoghatsz mindennap. Én ebben akarok segíteni a nőknek” – vallja az Instagram-sztár. Vicky Justiz valójában bikinimodell, de a legtöbb követőjét szuper edzésterveivel szerezte. A guggolásra és a popsiformáló gyakorlatokra kifejezetten nagy hangsúlyt fektet.

A három Instagram-sztár elmondásai alapján összeszedtük a guggolás 8 legfontosabb előnyét:

  • Javítja a vérkeringést, így a narancsbőr legjobb ellenszere.
  • Jót tesz az emésztésnek, javítja a véráramlást, így hamarabb kiürülnek a salakanyagok.
  • Az intenzíven végzett gyakorlatok az egész testet átmozgatják.
  • Az általános hittel ellentétben a helyesen végzett guggolás a térdnek és a hátnak is jót tesz.
  • A popsiformáló gyakorlatok bárhol és bármikor elvégezhetők, így nem feltétlenül kell konditerembe menni.
  • Javítja a testtartást és az egyensúlyt.
  • A guggolás fogyaszt.
  • Guggolás nélkül nincs kerek popsi.
5 méregtelenítő tipp húsvét utánrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160323-meregtelenito-tippek-husvet-utanra.htmlHiába tudjuk, hogy a túlevés bizony nem egészséges, különösen ünnepek alkalmával mégis hajlamosak vagyunk beleesni ebbe a hibába. Az ilyen napok után érdemes méregtelenítő kúrákat tartani. Ez Zsír!--10 meglepő ok, ami keresztbe tesz a fogyókúránakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160322-10-meglepo-ok-ami-keresztbe-tesz-a-fogyokuranak.htmlNem sikerül olyan mértékben fogyni, mint ahogy tervezted? Vagy éppenséggel egyáltalán nem mutat kevesebbet a mérleg? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz a diétád alatt. Íme, 10 meglepő dolog, amiről nem is gondolnád, hogy keresztbe tehet a fogyókúrádnak. Ez Zsír!--A fogyás a takarításnál kezdődikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-fogyas-a-takaritasnal-kezdodik.htmlMeglepő új kutatási eredmény látott napvilágot: akár kétszer is többet eszünk, ha rendetlenség van körülöttünk a konyhában, mivel ilyenkor stressz hatása alatt állunk. Ez Zsír!ThinkstockA nassolás valójában segíti a diétát – Csak okosan kell csinálni!http://www.life.hu/ez-zsir/20160319-a-nassolas-segit-a-dietaban.htmlNem érdemes spártai életet élni a fogyókúra idején, az előre eltervezett és ügyesen kivitelezett "nasinapok" ugyanis jót tesznek a motivációnak. Ez Zsír!--Itt a tavasz és a kerti sütögetések ideje – Grillezz egészségesen!http://www.life.hu/ez-zsir/20160318-egeszseges-grill-etelek.htmlAhogy melegszik az idő, egyre inkább vágyunk a szabadba: sétálni, kirándulni, piknikezni, grillezni. Mi imádjuk a kerti sütögetést, amiről szerencsére a bikiniszezon közeledtével, a diéta alatt sem kell lemondani. Csak néhány egyszerű dologra kell odafigyelni. Ez Zsír!--Minél előbb lapos hasat szeretnél? Így étkezz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160316-igy-etkezz-ha-lapos-hasat-szeretnel.htmlTáplálkozási szakértők az alábbi néhány ötletet javasolják azoknak, akik minél előbb lapos hasat szeretnének: egyél naponta ötször, igyál 6-8 pohár vizet, és minden egyes falatot addig rágj, amíg teljesen pépessé nem válik. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.