Napi kétezer guggolás, és olyan feneked lesz, mint az internet két ikersztárjának

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét ikertestvér popsi ikerlány fenék guggolás ikerpár edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miriam és Michelle Carolust szexi, formás alakjuk tette az Instagram sztárjaivá: az ikerpár saját bevallásuk szerint nem a sebészkésnek, hanem a rendszeres edzésnek köszönhetik nőies idomaikat.

Több százezren követik már közösségi oldalukon Miriam és Michelle Carolus mindennapjait. Nem véletlenül: a Floridában élő ikerpár mindent együtt csinálnak, beleértve a napi 2000 darab guggolásukat.

Forrás: Northfoto

Bár sokan azzal gyanúsították a szépészeti klinikán dolgozó ikerpárt, hogy külsejüket elnézve sokkal többször feküdhettek sebészkés alá, mint amennyit bevallottak. Miriam és Michelle azonban állítják: mindössze csak egyszer történt ilyesmi, amikor néhány évvel ezelőtt megcsináltatták melleiket.

Elképesztő változás – Ezt teszi napi ötven guggolás

A Life.hu márciusi kihívása a napi 50 guggolás volt, amelyet kolléganőnk lelkesen véghez is vitt. Tapasztalatait itt osztotta meg veletek.
Szép testet szeretnél? Ezt edd edzés után!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-6-szabaly-arrol-hogyan-etkezz-sportolas-utan.htmlAz egészséges életmód hívei jól tudják, hogy az edzések mellett az sem mindegy, mit eszik az ember. Arra különösen oda kell figyelni, hogy az edzés után mivel pótoljuk az energiát. Íme, hat alapszabály, aminek akkor is hasznát veszed, ha csupán kedvtelésből vágsz bele valamilyen mozgásba. Ez Zsír!--Elképesztő változás – Ezt teszi napi ötven guggoláshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-elkepeszto-valtozas-ezt-teszi-napi-otven-guggolas-a-kihivas-eve-marcius-havi-kihivasa.htmlAmikor elkezdtem a kihívások évének március havi megmérettetését, azt hittem, sosem lesz vége ennek a hónapnak. Napi ötven guggolás – ez menni fog, gondoltam első nap. Aztán jött a fekete leves: a sajgó, kattogó, ropogó térdízületek és az izomláz. De a kitartásomnak hála, a hónap végére elért eredmény a legmerészebb elvárásaimat is felülmúlta. Ez Zsír!OrigoGáspár Győző izompólóban és szűk nadrágban szexiskedetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-gaspar-gyozo-showman-izompoloban-es-szuk-nadragban-szexiskedett.htmlAz edzőteremben bokszzsákot ölelgetve kapták lencsevégre a showmant, aki nem mindennapi szerelésben pózolt. Ez Zsír!Fotó: Hámori Zsófia/Life.huRubint Réka kőkemény edzéssel lazított - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160330-rubint-reka-fitnesz-edzo-kokemeny-edzessel-lazitott-amikor-hazaert-dominikarol.htmlA fitneszedző alig ért haza Dominikáról, ahol edzőtábort tartott, máris az edzőterembe vette az irányt, ahol az utazás fáradalmait egy súlyzós edzéssel "pihente ki". Ez Zsír!--Szexi fotó a Szex és New York sztárjáról: Íme az isteni Dante!http://www.life.hu/ez-zsir/20160330-gilles-marini-szexi-felsoteste-a-szex-es-new-york-sztarja-kockahasat-meg-kell-nezned.htmlGilles Marini a családjával pihent Kuba mesés partjainál. A 40 éves színész még mai is álompasinak számít, és a látottak alapján sűrűn járkálhat az edzőterembe is. Ez Zsír!--Brutális izmok! 9 éves fitneszbajnok az internet új sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160330-milla-bizzotto-9-eves-fitnesz-sztar-az-internet-uj-kedvence-a-kislany-brutalis-edzesterveket.htmlMilla Bizzotto eleinte ügyetlen kislány volt, akit kinevettek társai, ám amióta rátalált új hobbijára, mindenki tátott szájjal csodálja őt. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.