Micsoda bikinitest! Az 50 éves Cindy Crawfordtól elállt a lélegzetünk

alak fotó bombaforma fogyás Cindy Crawford bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnénk mi is így kinézni 50 évesen! Cindy Crawford még mindig elképesztő formában van, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a férje róla készített fotója. 

Egy gramm felesleg nincs a gyönyörű szupermodellen! A csodás Cindy Crawford alakja szinte alig változott modellkarrierje kezdete óta, kidolgozott izmaival és nőies vonalaival még ötvenévesen is elképesztően dögös. Legalábbis erről árulkodik legújabb, bikinis fotója, melyet férje készített róla a családi nyaralásukon. Cindy, le a kalappal!

Forrás: Instagram/ Rande Gerber

Szörnyű tragédiák árnyékolják be Cindy Crawford életét

Cindy Crawford élete nem volt olyan könnyű, mint azt sokan gondolnák: az öccse 10 évesen leukémiában halt meg, a fiatal lány pedig kukoricaföldeken dolgozott napi 10 órákat, hogy segítsen a család anyagi helyzetén. Még mindig nagyon fiatal volt, amikor szülei elváltak. „Ez volt a második nagy trauma a gyerekkoromban, öcsém halála után" – nyilatkozta korábban. Bővebben a Life.hu cikkében.

Péter Srámek nem csak a tehetségkutatóban, de a jégen is helyt áll! Nem számít, hogy 10 éve nem volt korcsolya a lábán, ő biztosan siklik a pályán. Igaz, megkönnyítettük a dolgát. A hangszórókból jobbnál jobb slágerek szóltak, Srámek feldolgozásban. Videó lentebb:

Sok a túlsúlyos magyar gyerekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160303-a-gyermekorvosok-egyesulete-szerint-2016-az-elhizas-elleni-harc-eve.htmlAz elhízás elleni harc évének hirdették meg 2016-ot az Összefogás a gyermekek egészségéért programban részt vevő szervezetek. Póta György, a Házi Gyermekorvosok Országos Egyesületének elnöke az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában elmondta: Magyarországon minden ötödik gyermek túlsúlyosnak mondható, ezzel vezetjük az európai statisztikát. Ez Zsír!--Megdöbbentő! Ronaldo sosem volt még ennyire kövérhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-a-hires-focista-ronaldo.htmlNagyon elhanyagolta magát az egykori sztárfocista, akit hatalmas pókhassal kaptak lencsevégre egy brazíliai hotel teraszán. Ez Zsír!--Ilyen vékonynak még nem láthattad Kim Kardashiant - Megdöbbentő fotó került előhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151216-kim-kardashian-nyolc-evvel-ezelotti-vekony-fotot-posztolt.htmlLeesett az állunk Kim Kardashian nyolc évvel ezelőtti fotójától, mely egy fotózáson készült róla. Ilyen vékonynak ugyanis még sosem láthattuk a celebnőt. Ez Zsír!--Elképesztő alakja van Hódi Pamelának - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151120-hihetetlenul-formas-alakja-van-hodi-pamelanak.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk: Hódi Pamela gőzerővel diétázik, az alakja viszont már most is irigylésre méltó. Ez Zsír!--Ennyire soványnak még sosem láttuk Cinthya Dictatorthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151115-cinthya-dictator-lefogyott-indiaban-meg-sosem-lattuk-ilyen-sovanynak.htmlCinthya épp Indiában utazgat, és a gyönyörű tájakon kívül, melyeket eddig meglátogatott, valami egészen más is szemet szúrt: méghozza a lány hihetetlenül vékony alakja. Ez Zsír!OrigoDöbbenetes! 110 kilójával úgy pörög a rúdon, mint még senkihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151024-eda-marbury-110-kilojaval-ugy-porog-a-rudon-mint-meg-senki.htmlA 110 kilós Eda Marbury megdöbbentő mutatványt visz minden alkalommal véghez, amikor a rúdra pattan. Ez Zsír!Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.