Michelle Pfeiffer dögös Sandra Bullock kor Demi Moore test Kim Cattrall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kor mintha megfeledkezett volna ezekről a hírességekről. Hiába töltötték már be mindannyian az ötvenedik életévüket, testük még mindig irigylésre méltó!

Nem kell takargatniuk magukat ezeknek a celebeknek, hiszen testük még mindig tónusos, alakjukért még mindig sokan sóvárognak. Nézd meg azokat a hollywoodi csillagokat, akik 50 felett is büszkén mutogathatják testüket.

Demi Moore

Nem csoda, hogy évekre rabul ejtette Ashton Kutcher szívét, hiszen az 53 éves színésznő nem ismeri az öregedést.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Sandra Bullock

Nincsenek ráncok, nincsenek gondok! Az 51 éves színésznőn nem látszanak az évek nyomai. Az arca, és a teste is szinte pontosan olyan, mint 10 évvel ezelőtt.

Forrás: AFP/Valerie Macon/Valerie Macon

Michelle Pfeiffer

Az egészséges életmódjának köszönhetően az 57 éves színésznő ma is bátran vonulhat a vörös szőnyegen. Senki nem mondaná meg, hogy már közel van a hatvanhoz!

Forrás: AFP/Pierre Andrieu

Kim Cattrall

Határozott megjelenésével még mindig uralja azt a teret, ahová belép. Alakját bikiniben is bátran mutogathatja, nincs senki, aki nem ámulna el rajta.

Forrás: AFP

Péter Srámek nem csak a tehetségkutatóban, de a jégen is helyt áll! Nem számít, hogy 10 éve nem volt korcsolya a lábán, ő biztosan siklik a pályán. Igaz, megkönnyítettük a dolgát. A hangszórókból jobbnál jobb slágerek szóltak, Srámek feldolgozásban. Videó lentebb:
Fogyni szeretnél? Kalóriák helyett a makroelemeket számold!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-kaloriak-helyett-a-makroelemeket-szamold-ha-fogyni-szeretnel.htmlA fogyni vágyóknak általában két dolgot szoktak tanácsolni: számolják a kalóriákat, és mozogjanak többet. A legújabb trend szerint azonban kalóriák helyett inkább a makrotápanyagokra kell figyelni, ezektől ugyanis fittek és egészségesek leszünk, sőt még fogyni is fogunk. Ez Zsír!--Riasztóan vékonyak Victoria Beckham lábaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160404-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-labai-nagyon-vekonyak.htmlA Spice Girls egykori énekesnője képmegosztó oldaláról köszönt be csontsovány virgácsaival. Ez Zsír!--Kipróbáltuk: fitfutballhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-kiprobaltuk-fitfutball-hamori-barbi-a-move-it-blondie-bloggere.html Soha nincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a fitfutball kerül terítékre. Ez Zsír!--A nők harmada állandóan diétázik - Te közéjük tartozol?http://www.life.hu/ez-zsir/20160402-a-nok-harmada-allandoan-dietazik.htmlA nők 57 százaléka próbált fogyni az elmúlt egy évben, háromból ketten pedig arról számoltak be, hogy általában, illetve mindig igyekszenek megszabadulni két-három kilótól. A férfiak körében ehhez képest csupán 39 százalékos a fogyni vágyók aránya – állítja a Mintel kutatása.Ez Zsír!--Csak semmi kalóriaszámolgatás! Így fogyhatsz le hatékonyanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160402-igy-fogyhatsz-le-hatekonyan-makroelemek-szamolasaval.htmlAki fogyni szeretne, a legtöbbször a kalóriabevitelt csökkenti, és többet kezd mozogni: elviekben ez a legtökéletesebb módszer arra, hogy az extra kilóktól megszabaduljunk. Ugyanakkor jobban járunk, ha a kalóriák helyett inkább a makroelemeket tartjuk számon.Ez Zsír!--Kisbabával sem kell lemondanod a sportolásról – Fussatok együtt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160329-nem-kell-lemondanod-a-futasrol-ha-nem-tudod-kire-bizni-a-gyereket.htmlKisbabás anyukaként sem kell lemondanod a sportról, sőt, közös minőségi időtöltés lehet belőle: igazi baba-mama program. Tavasszal és nyáron a legideálisabb választás a babakocsis futás, hiszen így a pici is kint lehet a szabad levegőn. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.