Heidi Klum feneke jócskán megereszkedett

alak fenék bikini Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves modell fürdőzés közben felhőtlenül élvezte 13 évvel fiatalabb pasija társaságát. Testének nagy része még mindig irigylésre méltó, a hátsója a kivétel. 

Mindenki így képzeli el a kellemes kikapcsolódást. Heidi Klum a tengerparton pihent, 29 éves barátjával együtt élvezték a napsütést és a hullámokat.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jonathan Leibson

A 42 éves szupermodell egy aprócska, kígyóbőr bikiniben lubickolt, ami nem nagy felületet takart el a testéből. Láthatóvá vált, hogy még mindig jól tartja magát, azonban van egy testrésze, amit senki nem irigyelne tőle, mégpedig a fenekét. Sajnos a modell hátsója sem olyan feszes már, mint egykor.

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Hosszú Katinka embert próbáló pózban edzi brutális hátizmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-megmutatta-hogyan-edzi-testet.htmlNem hazudtolja meg magát az Iron Lady, aki megmutatta milyen, amikor hátizmait különös módon erősíti. Ez Zsír!--3 cukormentes édesség, amit az áprilisi kihívás alatt is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-3-cukormentes-edesseg-amit-aprilisi-kihivas-alatt-is-fogyaszthatsz.htmlAz áprilisi kihívást sokan különösen nehéznek ítéltétek. Nem is csoda: egy-egy finom falat édességet, ha nem is többet, mindennap szívesen fogyaszt az ember. Erről nem is kell teljesen lemondani áprilisban sem, ugyanis vannak olyan egészséges finomságok, amelyekben semmi hozzáadott cukor nincs. Ez Zsír!--Ennyire sosem volt még fitt Nyári Dia: Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160407-nyari-dia-kemeny-edz-itt-az-eredmeny-szexi-fotot-posztolt-a-baratok-kozt-sztarja.htmlA Barátok közt sztárja az utóbbi hónapokban kemény edzésbe kezdett, melynek hamar meg is lett az eredménye. A csinos színésznő dögösebb, mint valaha! Ez Zsír!--Lekövérezték a Victoria's Secret modellt, Erin Hearthertonthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160407-lekovereztek-a-victoria-secret-modellt-erin-hearthertont.htmlEmlékeztek még rá, amikor Palvin Barbit lekövérezték? Nos, egy Victoria's Secret modell, Erin Heartherton is ugyanezen ment át, és nemrég elmesélte, hogy milyen megpróbáltatások érték, amíg angyalszárnyakat viselt.Ez Zsír!OrigoKatalin hercegné már nem is lehetne ennél vékonyabb - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160407-nagyon-vekony-lett-katalin-hercegne-vilmos-herceg-felesege.htmlHiába öltött magára legutóbb egy olyan ruhát, mely optikailag nagyítja, még így is nagyon jól látszik, hogy Katalin hercegné mennyire vékony. Aggódnunk kellene? Ez Zsír!--Rubint Réka egy percet sem öregedett 12 év alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160406-rubint-reka-fitnesz-edzo-12-ev-alatt-semmit-nem-valtozott.htmlA fitneszedző egy régi fotón mutatta meg, hogy már egy évtizeddel ezelőtt is ugyanolyan tökéletes volt az alakja, mint mostanság. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.