Heidi Klum felszedett pár kilót, a rajongók rögtön szétszedték

Forrás: Instagram/Heidi Klum -
szupermodell támadás hízás Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Heidi Klum kicsattan az örömtől szerelme, Vito Schnabel oldalán, akivel nemrég a Karib-tengernél nyaraltak, de a strandolós fotók láttán a rajongók rendesen kiakadtak: az ex-szupermodell ugyanis láthatóan felszedett pár kilót.

Mint arról már is beszámoltunk, Heidi Klum legutóbbi képei alapján kiderült, hogy az idő vasfoga a 42 éves modellt sem kímélte, és hiába természetes folyamat, mégis úgy tűnik, hogy a rajongói már megszokták a photoshoppolt képeket, a nádszálvékony modelleket, és persze azokat a sztárokat, akik 70 éves korukban is órákig izzadnak az irigylésreméltó alakért,

a plasztikai műtétekről nem is beszélve...

Heidi Klum Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jonathan Leibson

A ranjongók pedig akkor is kegyetlenek, ha egy ex-szupermodell feneke kicsit löttyedtebb a kelletténél.

A rajongók így akarják látni a modellt Forrás: Instagram/Heidi Klum

Miközben a 42 éves modell fürdőzés közben felhőtlenül élvezte 13 évvel fiatalabb pasija társaságát, a paparazzik is lecsaptak a boldog párra. Ha kíváncsi vagy a bikinis fotókra, amelyek miatt rengeteg kritika érte Heidi Klum-ot, akkor kattints ide!

Ez zsír!

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.