Hosszú Katinka úgy néz ki, mint egy férfi

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
úszónő Iron Lady Hosszú Katinka test izmok edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónőt edzés közben kapták lencsevégre, és elnézve a képet, az Iron Lady akár egy testépítő versenyen is jó eséllyel indulhatna. 

Hosszú Katinka hihetetlen eredményeit kitartásának köszönheti, és bár sokszor megmutatta már, milyen keményen edz, most azt is megcsodálhatjuk, hogy az izmai hogyan fejlődtek. Az úszónő férfiakat meghazudtoló formában van, így az olimpián biztos jó esélyekkel indul majd.

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka

Pattog a popsi, hullámzik a felsőtest és tekereg a csípő. Ne ijedjenek meg, nem egy újabb harcművészetről van szó. Ezek egy csajos, alakformáló és szórakoztató mozgásforma elemei, amit úgy hívunk, twerk. Figyelem! Vadító képsorok következnek.
10+1 ok, hogy miért válaszd a kismama jógát a csokitorta helyetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-11-ok-hogy-miert-jogazz-kismamakent.htmlKönnyebb elcsábulni egy szelet íncsiklandozó süteménynek, mint bedobni a táskánkba egy kényelmes nadrágot és topot, majd részt venni egy kismama jógaórán. De az édesség által felszabadított boldogsághormonok sajnos gyorsan tova szállnak. Ezzel szemben a jógázásnak kismamaként is számtalan, és hosszabb távú jótékony hatása van. A teljesség igénye nélkül íme 10+1 ok amiért a jógát válaszd. Ez Zsír!OrigoHeidi Klum felszedett pár kilót, a rajongók rögtön szétszedtékhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160411-heidi-klum-felszedett-par-kilot-es-azonnal-a-tamadasok-kereszttuzebe-kerult.htmlBár Heidi Klum kicsattan az örömtől szerelme, Vito Schnabel oldalán, akivel nemrég a Karib-tengernél nyaraltak, de a strandolós fotók láttán a rajongók rendesen kiakadtak: az ex-szupermodell ugyanis láthatóan felszedett pár kilót. Ez Zsír!OrigoJennifer Lawrence: "Szeretném, ha nők végre szépnek látnák magukat"http://www.life.hu/ez-zsir/20160410-jennifer-lawrence-harpers-bazaarnak-adott-interjujaban-beszelt-arrol-hogy-valtoztatni-szeretne-a.htmlA 25 éves hollywoodi színésznő úgy érzi, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb "normális" nőt látni a címlapokon, és a filmekben.Ez Zsír!--Aki tükör előtt eszik, annak elmegy az étvágyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-aki-tukor-elott-eszik-annak-elmegy-az-etvagya.htmlHa fogyni szeretnénk, érdemes a tükör előtt elkölteni vacsoránkat: kevesebbet eszünk ugyanis, ha látjuk magunkat, miközben falatozunk. Különösen igaz ez akkor, ha édességet és egészségtelen gyorsételeket tömünk magunkba.Ez Zsír!--Micsoda sikersztori: testsúlya felét dobta le magáról Dagi Vincenthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-dagi-vincent-a-tulsulyos-tacsko-17-kilorol-8-kilora-fogyott.htmlDagi Vincent sikersztorija minden túlsúlyos kutyus gazdijának példaértékű lehet: az egyébként apró termetű eb több mint 17 kilósan vágott bele fogyókúrájába és néhány hónap alatt 9 kilót dobott le magáról. Ez Zsír!--Brutális átváltozás: 70 kilótól és pasijától is megszabadult az elszánt nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160409-christine-carter-70-kilot-fogyott-es-a-pasijat-is-kidobta.htmlA 28 éves Christine Carter másfél évvel ezelőtt 165 centisen több mint 125 kilót nyomott. Túlsúlya már az életét veszélyeztette, barátja azonban őrült féltékenysége miatt nem akarta, hogy a nő lefogyjon. Christine végül 16 hónap alatt majd 70 kilótól és egy eszement pasitól is megszabadult. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.