Ezektől az ételektől ragyog úgy Jennifer Aniston

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk -
étel étkezési szokás Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napcsókolta bőrű, karcsú sztár nem tartja magában szépségének titkát. Ő az egyszerű örömök megszállottja.

Jennifer Anistont nem lehet azzal vádolni, hogy ételei, vagy szépségápolási szokásai túlságosan bonyolultak, az egyszerű emberek számára megvalósíthatatlanok volnának. Évtizedek óta jógázik, és imád a padlón hemperegni a kutyáival, ezek adják számára az örömöt, szépségápolási rutinja pedig kimerül az arcmosásban és egy kis krémezésben.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Christopher Polk

Ahhoz tehát, hogy megtudjuk Jennifer Aniston ragyogásának titkát, inkább az étkezési szokásait kell górcső alá venni. A sztár elárulta, mit is eszik ő egy nap. A színésznő meleg, citromos vízzel kezdi a napját, amit könnyű reggeli követ. Vagy csupán egy kis shake-et fogyaszt, vagy avokádót tojással, amire csurgat néhány csepp kókuszolajat. Néha kölest eszik banánnal, vagy éppen zabpelyhet felvert tojásfehérjével. Az ebéd és a vacsora számára általában saláta valamilyen fehérjével. A főétkezések között pedig almát nassol. A mértékletes menübe azért néha becsusszan egy-egy hizlalóbb fogás is. Jennifer, ha bűnözésről van szó, akkor tésztát eszik.

Malek Andrea egy vérbeli vegetáriánus konyhatündér! Jöhet rakottas, rántott vagy habart fogás, neki nem jelent akadályt. A hús azonban semmilyen formában nem szerepel a receptkönyvében. Kivéve, ha fiai kérik, de akkor sem készít el akármit:
A jó anyagcsere a karcsúság titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-a-jo-anyagcsere-a-karcsusag-titka.htmlA megfelelően működő anyagcsere amellett, hogy ellátja a szükséges tápanyagokkal a sejtjeinket, nem hagyja felhalmozódni testünkben a salakanyagokat. Éppen ezért az egészséges étrenddel kiegészítve távol tartja, vagy éppen leégeti a plusz kilókat. A jó közérzet már csak a bónusz. Ez Zsír!--Rogán Cecília: "A nagy izmoknál sokkal többet számít a testtartás"http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-rogan-cecilia-egeszseges-eletmodrol-es-sportrol-meselt.htmlRogán Cecília az egészséges életmód híve: a sport és az egészséges étkezés a mindennapjainak szerves része. Gyermekei születése előtt versenyszerűen teniszezett, nemrég azonban a fitnesz lett az első számú edzésforma az életében. Ez Zsír!--10+1 ok, hogy miért válaszd a kismama jógát a csokitorta helyetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160408-11-ok-hogy-miert-jogazz-kismamakent.htmlKönnyebb elcsábulni egy szelet íncsiklandozó süteménynek, mint bedobni a táskánkba egy kényelmes nadrágot és topot, majd részt venni egy kismama jógaórán. De az édesség által felszabadított boldogsághormonok sajnos gyorsan tova szállnak. Ezzel szemben a jógázásnak kismamaként is számtalan, és hosszabb távú jótékony hatása van. A teljesség igénye nélkül íme 10+1 ok amiért a jógát válaszd. Ez Zsír!OrigoBritney Spears évek óta nem volt ennyire szexi - Micsoda fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-britney-spears-ujra-formaban-elkepesztoen-szexi-az-enekesno-dogos-fotok.htmlA 34 éves énekesnő végre újra visszatért a legnagyobb sztárok közé! A legutóbbi Las Vegas-i koncertjén szinte ragyogott, emellett megvillantotta izmos combjait is. Ez Zsír!OrigoAlessandra Ambrosio: "Ha diétázom, akkor megindulok a lejtőn"http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-a-victoria-secret-modell-alessandra-ambrosio-nem-szamolja-a-kaloriakat.htmlBármennyire is meglepő, nem minden Victoria's Secret modell választja a light és cukormentes életet. Alessandra Ambrosio legalábbis biztosan nem. Erről mesélt nemrég. Ez Zsír!OrigoA duci férfiakat miért nem éri annyi kritika, mint a nőket?http://www.life.hu/ez-zsir/20160411-sokkal-toobben-kritizaljak-a-duci-noket-mint-a-kover-ferfiakat.htmlJoggal vetődik fel a kérdés, hogy miért van az, hogy szúrósabb tekintettel néznek egy testesebb nőre, míg a férfiak esetében inkább elnézően. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.