Katalin hercegné elárulta, minek köszönheti karcsú alakját

Bhután alak vékony diéta körút karcsúság Katalin hercegné India test fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Katalin hercegné már nem is lehetne vékonyabb, soványsága miatt pedig sokan aggódnak érte. A hercegné indiai körútja alatt osztotta meg híresen vékony alakjának titkát.

Mint a Life.hu is megírta, Katalin hercegné és Vilmos herceg indiai körútja nemrég vette kezdetét a királynő megbízásából.

Forrás: Northfoto

Katalin, a diétahercegnő

A mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. Bár nádszálkarcsú volt akkor is, 2011-ben az esküvője előtt mégis kőkemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson rajta az álomruha. Lássuk, melyek Katalin kedvenc diétái - kattints ide a cikkért!

Gregor Bernadettnek -saját bevallása szerint- kutyakötelessége jó formában lenni. És mivel közel tíz darabban játszik egyszerre, nem engedheti meg magának, hogy lustálkodjon. Nem is teszi! Sőt, nem egyedül edz, házhoz hívja a segítséget.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.