Varga Izabella még a liftben is balettozik

Forrás: Facebook/Barátok közt -
Varga Izabella Barátok közt lift balett RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy percet sem lehet elmulasztani mozgás nélkül, és ha éppen a liftben van az embernek ideje arra, hogy megnyújtóztassa fáradt végtagjait, akkor bizony ott kell néhány mozdulatot elvégezni!

A Barátok közt sztárját érdekes pózban kapták lencsevégre. A Balogh Nórát alakító színésznő minden pillanatot kihasznál a mozgásra, itt éppen a liftet találta a legmegfelelőbb helynek arra, hogy bemutasson egy balettmozdulatot. A hajlékony színésznőnek, mivel rendszeresen jógázik, nem okozott problémát a csaknem teljes spárga.

Forrás: Facebook/Barátok közt
Mit kell tenned, hogy valóban célt érjenek a jógagyakorlatok?http://www.life.hu/ez-zsir/20160424-jogaklikk-ezert-fontos-a-jogaban-a-relaxacio.htmlA jógázók különböző célokkal vesznek részt az órákon. Van, aki a pluszkilóiból szeretne lefaragni, mások a stressz kezelésére vagy a gerincproblémájukra várnak megoldást, izmosodni szeretnének, vagy valami egészen mást - és a jóga hatékonyan kezeli a legtöbb problémát. Előfordulnak azonban szemellenzős gyakorlók, akik egyetlen problémára koncentrálva, az egyéb jótékony hatásból nem kérnek, például a "torna" után már meg sem várják a relaxációt, hiszen úgy érzik, az fölösleges időhúzás. Te ugye nem így teszel? Hogy miről maradsz le, ha mégis? Ez Zsír!--Rihanna pár kilóval nehezebben lépett fel a színpadrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160425-rihanna-szombat-esti-koncertjen-par-kiloval-nehezebben-lepett-fel-a-szinpadra.htmlA barbadosi énekesnő sok mindennel felhívta már magára a figyelmet, de az biztos, hogy alakja mindig olyan volt, mint a szupermodelleké. Legutóbbi előadásán viszont nagyon úgy tűnt, mintha vastagabb volna a szokásosnál. Ez Zsír!OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 15.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160424-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-15-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Gáspár Evelin olyan vékony, hogy szinte már nem is látszikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160423-gaspar-evelin-olyan-vekony-hogy-szinte-mar-nem-is-latszik-micsoda-fogyas.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, jó pár kilótól sikerült megszabadulnia Evelinnek az elmúlt időszakban, amire nem csak a hiúság miatt volt szüksége. Egészsége megőrzése érdekében is tartania kellett a szigorú diétát. Nos, az eredmény lehengerlő. Ez Zsír!--Te sem iszol eleget? 5 tipp, hogy könnyen lecsússzon a napi 2 liter vízhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160422-tippek-vizivashoz.htmlAzt valószínűleg már mindenki tudja, hogy aki fogyni szeretne, annak sok folyadékot kell fogyasztania. A diétázók mégis gyakran esnek abba a hibába, hogy a jobb ízélmény miatt nem vizet, hanem üdítőt isznak. Milyen jó lenne, ha az ember ugyanúgy tudna sóvárogni a víz után, ahogy egy szelet csoki vagy egy finom sütemény után. Pedig ez nem is lehetetlen, csupán trükközni kell egy kicsit, és a sima vizet úgy kell ízesíteni, hogy az egyszerre legyen finom és egészséges. Ez Zsír!--Így étkezz változatosan a diéta alatt is – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160422-abonyi-orsi-a-katusfood-dietetikusa-ad-tanacsokat-a-valtozatos-etkezesrol.htmlAbonyi Orsi okleveles táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.