Katus Attila első heti beszámolója a BikiniBody programról

BikiniBody egészséges életmód sport Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katus Attila és a BikiniBody győztese, Teodóra máris elkezdték a közös munkát. A személyre szabott edzéstervet komoly felmérés előzte meg. Olvasd el Attila első heti beszámolóját!

Röviden beszámolnék nektek a múlt heti eseményekről, ami Teodórával kapcsolatos közös BikiniBody projektünket illeti. Első héten a kapcsolatfelvételt követően megtörtént Teodóra felmérése. A későbbi összehasonlítás céljából pontos adatokat jegyeztünk fel róla.

Forrás: Katus Attila

Körkerületeket mértem: Mellkasnál 110 cm, deréknál 87,8 cm, köldök magasságában 97,5 cm, csípőkerület 109,5 cm, jobb combkerület 66,5, jobb kar 35,5 cm. Kalipper segítségével megmértem a bőr alatti kötőszövet alatt található zsírmennyiséget is: lapockánál 48 mm, mellnél 41 mm, hasnál 55 mm, jobb combnál 70 feletti számérték volt (a kalipper kiakadt, mert nem tud ennyit mérni), jobb tricepsznél pedig 44 mm volt. Biompedanciával mért testzsírszázalék: 31%. Teodóra testtömege: 84 kg. Testmagassága: 175 cm, életkora: 22 év. Egészségi állapota kíváló, gyógyszert nem szed, izületi problémái nincsenek, terhelhető. Ezen kívűl fotók is készültek Teodóra kiindulási allpotáról, valamint videóanyag is az első edzéséről, amelyek jó mutatói lesznek a változásának. Az állapotfelmérésből már csak a vadonatúj KATUSAKTÍV Testsúlycsökkentő programom kitöltése maradt vissza, amit te is kitölthetsz teljesen ingyenesen ezen az oldalon.

Így étkezz változatosan a diéta alatt is – A BikiniBody dietetikusának tippjei!


Abonyi Orsi okleveles táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Olvasd el tanácsait a Life.hu-n!

Az első héten Teodóra részt vett a heti 2 Best Body alakformáló edzésemen, megkértem hogy végezzen 1 alkalommal egyedül kardió edzést önállóan, vagyis menjen el kocogni, sétálni ami jólesik neki. Ezen felül pedig 2 alkalommal eljött a személyi edzésemre, ahol erősítő gyakorlatokat végzett. Itt a cél az volt hogy egy rövid kardió program és bemelegítést követően minden egyes izomcsoportját megmozgassam alapgyakorlatokkal.

Ezzel a képpel jelentkezett hozzánk Teodóra Forrás: Kovács Teodóra

Combra, farizomra:

  • fellépés padra váltott lábbal 2x3x15
  • padra leülés és felállás bottal a vállon (kikényszerítve a jó testtartást) 3x20
  • guggolást terpeszben bot magas tartásban (szintén törzsizom erősítő, tartásjavító) 3x20

Felsőtestre:

  • könnyített fekvőtámasz 3x15
  • evezés ülve 3x15
  • oldalemelés 3x15

Törzsizom erősítése:

  • hason fekve oldalemelés 3x15
  • hiperextenzió 3x15
  • teljes felülés padon 3x15

Teodóra motivált és lendületből jól vette a feladatokat és az első hét edzésterhelését. Az izomláz nem maradt el. Jövő héten jelentkezem a második hét fejleményeiről. Kövessétek Teodóra mozgásprogramját, illetve végezzétek ti is a gyakorlatokat a LifeNetworkon keresztül. Ezen felül olvassátok az az étkezési tippeket tartalmazó cikkeket és a napi rövid tippjeimet is, amit mind egy helyen a Life.hu, BikiniBody címszó alatt találtok. Jó sportolást nektek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.