Schobert Norbi nem izgulja túl a ma esti Nagy Duett showt

Nagy Duett Schobert Norbert edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a fitneszguru sosem áll le. Még az esti nagy megmérettetés előtt letolt egy aerobik órát.
Fotó: Szabó Gábor/Origo

Nem mondhatnánk, hogy túlizgulja a ma esti Nagy Duett showt Schobert Norbi, akit Fitbalance-on arról faggattuk, hogy lehet egy ilyen mozgalmas nap után még énekelni is.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Nagyon kemény napom van, de este menni fog az ének" - mondta Norbi, aki ezek után beledúdolt a fülünkbe, majd hozzátette, Réka nagyon csinos lesz az este, ő pedig nagyon hamis. Végül felpattant a színpadra és az egész csarnok ugrálni kezdett.

Katus Attila napi tippjei az egészségért – 21.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160429-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-21-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Amikor a dolce vitának meszeltek - Egy hónap édesség nélkül tényleg maga a pokol?http://www.life.hu/ez-zsir/20160430-2016-kihivas-eve-aprilisban-nem-eszem-edesseget-tapasztalatok.htmlVilágéletemben édesszájú voltam, így tudtam, ha ezen a téren valaha önuralmat akarok gyakorolni, arra nem lesz a Life.hu áprilisi kihívásánál megfelelőbb alkalom. Különben is, ha jobban belegondoltam, arra jutottam: nem olyan nagy kunszt egy hónapra kizárni mindenfajta édességet! És ezúttal is – mint amikor tinédzserként azt hittem, jó ötlet kiszőkíteni a sötétbarna hajamat – kiderült, hatalmasat tévedtem! Ez Zsír!--Felkészültél a következő kihívásra? Májusban csak teljes kiőrlésű termékeket fogyasztunk!http://www.life.hu/ez-zsir/20160428-a-majusi-kihivasban-csak-teljes-kiorlesu-eteleket-fogyasztunk.htmlA cukormentes hónap után a fehér lisztre mondunk nemet egy hónapon keresztül a kihívás évében. És hogy miért is annyira jó ez a kihívás? Most eláruljuk! Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 20.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160428-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-20-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--8 ok, amiért a banán a legjobb gyümölcshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160428-a-banan-jotekony-hatasai.htmlMi lehet egyszerre finom és egészséges? Például a banán! Talán nincs még egy olyan étel, amit ilyen egyszerű magában megenni, miközben annyiféle finomság készíthető belőle. Az alábbiakban számos meglepő dolgot olvashatunk erről a gyümölcsről, melyek mind azt bizonyítják, hogy megéri meghámozni egy banánt! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.