Dukai Regina formás popsival pucsított

Forrás: Facebook/Dukai Regina -
modell popsi szexi Dukai Regina fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell edzés közben mutatta meg, mitől néz ki olyan tökéletesen az alakja.

Dukai Regina sokszor megmutatta már, milyen, amikor egy bombázó csaj edzésbe lendül. A mostani fotója láttán pedig egyértelmű, hogy a modell mindent megtesz azért, hogy tökéletesre formálja testét, és legkeményebb fenék és lábgyakorlatok sem fognak ki rajta. A szexi póztól pedig biztos minden pasi eldobta az agyát.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Pattog a popsi, hullámzik a felsőtest és tekereg a csípő. Ne ijedjenek meg, nem egy újabb harcművészetről van szó. Ezek egy csajos, alakformáló és szórakoztató mozgásforma elemei, amit úgy hívunk twerk. Figyelem! Vadító képsorok következnek.

Katus Attila napi tippjei az egészségért – 23. naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160502--katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-23-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Gáspár Győző első helyen végzett egy fitnesz versenyenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160502-gaspar-gyozo-enekes-showman-elso-helyen-vegzett-egy-fitnesz-versenyen.htmlHatalmas bravúr! Mínusz 40 kiló, és sok-sok nélkülözés, de a showman szerint megérte az áldozat, mert élete legjobb élménye volt, izmait fitoktatva a színpadon állnia. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoGyőzike 40 kilót fogyott, most kockahasat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160501-gyozike-gaspar-gyozo-65-kilot-fogyott-most-kockahasat-villantott.htmlA showmannel egy testépítő versenyen futottunk össze, ahol a zakója alá is benézhettünk. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 20.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160428-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-20-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Sikertörténet: 35 kilót fogyott, ma már fitneszmodellként versenyez Petrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160427-david-petra-35-kilot-fogyott-fitneszmodell-versenyeken-indul.htmlA 27 éves Dávid Petra 180 fokos fordulattal hozta rendbe az életét és az egészségét. A fiatal lány ráadásul egyre nagyra törőbb célokat álmodott meg, így 35 kiló fogyás után már a második fitneszversenyére készül, mellette pedig az egészséges életmódról vezet blogot. Ez Zsír!Origo5 ok, amiért megéri rendszeresen sétálnodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160428-megeri-setalni-tobb-egeszsegi-eredmennyel-is-jar-a-fogyason-kivul.htmlHallani ezt-azt különböző sportokról és azok hatásairól. Kétségkívül a séta is annak számít – no meg persze a sprint, amit a busz után kajtatva nyomunk le - nem tudjuk kikerülni, hogy legalább ennyit ne mozogjunk. Ha már így jött ki a lépés, lássuk milyen előnyökkel bír a rendszeres gyaloglás. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.