Egyre keményebb edzések következnek - Túl vagyunk a BikiniBody első hetén!

BikiniBody egészséges életmód Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu BikiniBody programjának győztese, Teodóra egyre keményebben nyomja az edzéseket Katus Attilával. Nézd meg, hol tartanak egy hét után!

Tornázz mindennap Katus Attilával a LifeNetwork tévében. Várunk egy közös edzésre reggel 7-kor, délután 3-kor és este 7-kor. Nincs kifogás! Bikini body Katus Attilával!
Mikor, mennyit, hogyan? Minden, amit tudni akartál a kardióedzésrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160427-minden-amit-tudni-akartal-a-kardioedzesrol.htmlMiért fontos a kardióedzés, milyen gyakran kell végezni és milyen intenzitással? Katus Attila most beavat benneteket a kardedzés rejtelmeibe. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 23. naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160502--katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-23-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 22. naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160429-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-22-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Hamarosan itt az eperszezon – Ezért egyél belőle minél többet!http://www.life.hu/ez-zsir/20160502-hamarosan-itt-az-eperszezon-ezert-egyel-belole-minel-tobbet.htmlMesésen pirosló, csodálatosan édes, ráadásul szuper egészséges. Nem véletlen, hogy az eper az egyik kedvenc gyümölcsünk, így alig várjuk a szezonját. Ez Zsír!OrigoFelkészültél a következő kihívásra? Májusban csak teljes kiőrlésű termékeket fogyasztunk!http://www.life.hu/ez-zsir/20160428-a-majusi-kihivasban-csak-teljes-kiorlesu-eteleket-fogyasztunk.htmlA cukormentes hónap után a fehér lisztre mondunk nemet egy hónapon keresztül a kihívás évében. És hogy miért is annyira jó ez a kihívás? Most eláruljuk! Ez Zsír!--Ezeket a hibákat ne kövesd el az étkezésben – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160428-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-elso-heti-beszamoloja.html Abonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.