Egy megjegyzés miatt kezdett fogyókúrázni a 185 kilós plus size modell

Forrás: Instagram/Rosie Mercado -
diéta fogyás plus size modell bőreltávolító műtét gyomorszűkítő műtét fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
185 kilóról kezdte három évvel ezelőtt, most 77 kilót nyom a 36 éves Rosie Mercado, akit egy megjegyzés indított el a fogyás és az egészségesebbé válás útján.

Rosie Mercado akkor határozta el, hogy lefogy, amikor repülőgépen utazva az egyik légiutaskísérő azt mondta neki: ki kellene fizetnie a mellete lévő ülés árát is, hogy elférjen.

Forrás: Instagram/Rosie Mercado
Forrás: Instagram/Rosie Mercado

Önök elégedettek a tükörképükkel? Ha nem, vegyenek példát Cserpes Lauráról! Aki ugyan nem felel meg a 34-es konfekcióméretnek, mégis elégedett az alakjával. Miért ne tenné? Kihozza magából a maximumot: rendszeresen edz és tudatosan étkezik.

Elképesztő formában van Tamara Ecclestonehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160415-tamara-ecclestone-a-forma-1es-bernie-ecclestone-lanya-megmutatta-bikiniben-szules-utani-alakjat.htmlA Forma-1-es nagyfőnök, Bernie Ecclestone legidősebb lányát parányi fürdőruhában kapták lencsevégre. Ez Zsír!--Jobb szexre vágysz? Számold a kalóriákat!http://www.life.hu/ez-zsir/20160503-a-szexualis-elet-a-fogyassal-es-a-kaloriak-megvonasaval-elerheto.htmlA fogyás nem csupán az egészségednek és a vonalaidnak tehet jót, hanem a nemi életednek is. Ez Zsír!--Riasztóan vékonyak Victoria Beckham lábaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160404-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-labai-nagyon-vekonyak.htmlA Spice Girls egykori énekesnője képmegosztó oldaláról köszönt be csontsovány virgácsaival. Ez Zsír!--Elképesztő formában van Beyoncé http://www.life.hu/ez-zsir/20160401-beyonce-enekesno-egy-szal-dresszben-mutatta-meg-elkepeszto-alakjat.htmlA világhírű énekesnő egy szál dresszben köszönt be rajongóinak közösségi oldalán. Ez Zsír!OrigoElképesztően fest fürdőruhában a 46 éves Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160325-catherine-zeta-jones-szineszno-46-evesen-elkepesztoen-nez-ki-furdoruhaban.htmlAz Oscar-díjas színésznő férjével, Michael Douglasszal együtt kapták lencsevégre mexikói nyaralásuk közben. Ez Zsír!--Kemény szavakkal üzent a testmegszégyenítő trolloknak a bikinis Keshahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160329-kesha-enekesno-kemeny-szavakkal-uzent-a-testmegszegyenito-kommenteloknek.htmlA korábban étkezési zavarral is megküzdő énekesnő Instagram-oldalán osztotta ki az internet népét. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.