Szexi rendőrnőért őrül meg most az Instagram népe - Elképesztő képek!

Forrás: Instagram/Adrienne Koleszar -
izomzat alak rendőrnő mozgás sport Instagram edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adrienne Koleszár fiatal, gyönyörű, és előszeretettel oszt meg magáról dögös képeket - miközben rendőrként teljesít szolgálatot Németországban.

Adrienne Koleszár hivatásos rendőrnő, aki a nap végén, ha lekerül az egyenruha, edzőterembe jár, bikiniben pózol és az egészséges életmódra buzdítja követőit az Instagramon.

Forrás: Instagram/Adrienne Koleszar

Adrienne, aki saját bevallása szerint imádja munkáját, heti ötször jár edzeni, hogy megőrizze fittségét és formáját, ugyanakkor az étkezésére is igyekszik odafigyelni.

Forrás: Instagram/Adrienne Koleszar

A fiatal rendőrnő mindennapjait már több mint százezren követik Instagramon, ami az ide feltöltött képei alapján nem csoda: Adrienne elképesztően jól fest egyenruhában, feszes edzőcuccban és bikiniben is.

Forrás: Instagram/Adrienne Koleszar

Újabb remek érv, hogy kisbabával is lehet sportolni. Sőt, mi több, a kangatraining során nem csak a mama, de a baba is jól szórakozik. A gyakorlatok alatt a hordozóban szemlélődik. Az órák után pedig a többi sporttársával barátkozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.