Ashley Graham gömbölyded modell megmutatta bikinialakját

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
plus size modell Ashley Graham plus size bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az új kampányának célja, hogy minden nő vállalja fel testét függetlenül attól, hogy hány éves, vagy milyen az alakja. Biztat mindenkit, hogy kövesse az ő példáját.

A 28 éves plus size modell újabban egy olyan projektben vesz részt, aminek a középpontjában a különböző bikinialakok állnak. Ennek jegyében fotózták őt is, más szintén gömbölyded nőkkel együtt, hogy megmutassák, a szépség nem a mérettől függ. A plus size csillag mellett pózol Amanda Bingson olimpikon, és Jessica Lavoie fotós is.

Forrás: SWIMSUITS FOR ALL

Ashley egy szelfit is feltöltött magáról Instagram-oldalára, hogy példát mutasson, és arra biztassa a nőket, ők is cselekedjenek hasonlóan.

Forrás: Instagram/Ashley Graham

Önök elégedettek a tükörképükkel? Ha nem, vegyenek példát Cserpes Lauráról! Aki ugyan nem felel meg a 34-es konfekcióméretnek, mégis elégedett az alakjával. Miért ne tenné? Kihozza magából a maximumot: rendszeresen edz és tudatosan étkezik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.