Balett-táncosok, ahogy még sosem láttad őket

Forrás: Instagram/Nisian -
balett-táncosnő táncos test balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű, és kecses mozdulatok mögött bizony kőkemény gyakorlás van. Nem olyan egyszerű a táncosok élete, mint amilyennek a színpadról tűnik. Íme, a fotók, amik bizonyítják.

Minden sportnak, és mozgásformának megvannak a maga kihívásai. Nem könnyű a táncosok élete sem, hiszen nekik a színpadon el is kell rejteniük a fájdalmukat. A balett légies mozdulataihoz rengeteg gyakorlásra és áldozatra van szükség.

Forrás: Instagram/Nisian

Rengeteg időbe telik, mire a táncosok teljes összhangba kerülnek a saját testükkel, majd a partnerükével is. Még több idő, mire minden mozdulat és gyakorlat teljesen tökéletes és kidolgozott lesz.

Forrás: Instagram/Nisian

Ahhoz, hogy valaki igazán profivá váljon, már egészen kicsi korban szükséges elkezdenie a gyakorlást.

Forrás: Instagram/Nisian

Aztán évek múlva olyan táncossá válhat, aki tényleg parancsol a testének.

Forrás: Instagram/Nisian

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Gáspár Evelin megmutatta, milyen hajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-egy-jogaoran-megmutatta-tokeletes-alakjat-es-azt-is-hogy-mennyit.htmlGáspár Győző lányát elcsaltuk egy erőt próbáló edzésre, és megdolgoztattuk az izmait. Evelin pedig elárulta csodás fogyásának titkát. Ez Zsír!--Ledobott 50 kilót a lány, most igazi bombázóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160505-50-kilotol-szabadult-meg-az-ausztral-freya-sheale-most-igazi-bombazo.htmlA 24 éves Freya Sheale súlya már az életét is veszélyeztette, ezért a szülei két évvel ezelőtt figyelmeztették őt arra, ha így folytatja tovább, nem fog életben maradni. Akkor 140 kilót nyomott a lány. Ez Zsír!OrigoKét hét alatt minőségi változás – Katus Attila újabb beszámolója a BikiniBody programról!http://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-masodik-beszamoloja-a-bikinibody-programrol.htmlKatus Attila és a BikiniBody győztese, Teodóra nagyon jól haladnak a közös munkában. Teodóra már most rengeteget fejlődött, és látszik, hogy komolyan gondolja az életmódváltást. Olvasd el Attila második heti beszámolóját! Ez Zsír!--Szép bőr, jó közérzet, erős immunrendszer - 3 szuperegészséges maghttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-egeszseges-magok-napraforgomag-dio-mandula.htmlA magvaknak rengeteg jótékony hatása van: tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, egészséges zsírsavakkal. Szinte minden fontos tápanyagot tartalmaznak, ami az egészséghez kell, így mindenképpen érdemes beiktatni őket az étrendedbe. Ez Zsír!--Szexi rendőrnőért őrül meg most az Instagram népe - Elképesztő képek!http://www.life.hu/ez-zsir/20160505-adrienne-koleszar-szexi-rendornoert-orul-meg-az-instagram.htmlAdrienne Koleszár fiatal, gyönyörű, és előszeretettel oszt meg magáról dögös képeket - miközben rendőrként teljesít szolgálatot Németországban. Ez Zsír!OrigoAshley Graham gömbölyded modell megmutatta bikinialakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160505-ashley-graham-plus-size-modell-bikiniben-fotozkodott.htmlAz új kampányának célja, hogy minden nő vállalja fel testét függetlenül attól, hogy hány éves, vagy milyen az alakja. Biztat mindenkit, hogy kövesse az ő példáját. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.