Úszógumi a strandon? Így szabadulj meg a hasadon lévő zsírtól

Forrás: Thinkstock -
zsír has
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeleg a strand szezon, valószínűleg te sem akarsz úszógumival menni a vízpartra. Nem olyan egyszerű megszabadulni a hasadon lévő zsírtól, gondolhatod, pedig ez nem így van. Eláruljuk mi a titka az izmos hasnak.

A hason található zsírt egészen máshogy kell kezelni, mint a test többi részén lévőt, szerencsére a tudósok elkezdték tanulmányozni és a legutóbbi eredmények szerint könnyen meg lehet szabadulni az úszógumitól.

Forrás: Thinkstock

Egy amerikai magazinban publikálták annak a tesztnek az eredményét, amelyben a résztvevők heti 4 edzéssel váltak meg a derekukon található zsírtól. Az egyik csoport kizárólag kardiózott, a másik csoport high-intensity trainingen (HIIT) vett részt, a harmadik csoport kizárólag súlyokat emelt, a negyedik csoport pedig keverte a kardiót és a súlyemelést. Egyértelműen a HIIT-sek vesztették el a hasukon lévő zsírréteget a legrövidebb idő alatt, míg a többi csoport izmaikból és a testükben található vízből fogytak a legtöbbet. Úgy tűnik a HIIT lesz a nyár legnagyobb királya, Magyarországon is egyre több konditeremben próbálhatod ki.

Így változtass fokozatosan az étrendeden – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160505-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-masodik-heti-beszamoloja.htmlAbonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 26.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-26-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Gáspár Evelin megmutatta, milyen hajlékonyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-egy-jogaoran-megmutatta-tokeletes-alakjat-es-azt-is-hogy-mennyit.htmlGáspár Győző lányát elcsaltuk egy erőt próbáló edzésre, és megdolgoztattuk az izmait. Evelin pedig elárulta csodás fogyásának titkát. Ez Zsír!--Balett-táncosok, ahogy még sosem láttad őkethttp://www.life.hu/ez-zsir/20160505-balett-tancosok-gyonyoru-fotokon-ugy-ahogy-meg-nem-lathattad-oket.htmlA gyönyörű, és kecses mozdulatok mögött bizony kőkemény gyakorlás van. Nem olyan egyszerű a táncosok élete, mint amilyennek a színpadról tűnik. Íme, a fotók, amik bizonyítják. Ez Zsír!OrigoMicsoda pasi! Félmeztelen felsőtestet villantott ByeAlexhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160505-byealex-uj-tetovalasrol-posztolt-az-enekes-nagyon-szexi-felmeztelen-kep.htmlAhogy arról már többször is írtunk, a fiatal énekes igazi izmos fickóvá gyúrta magát. A szexi felsőtesthez új tetoválás is dukál, melyet Alex már meg is mutatott a követőinek. Ez Zsír!OrigoKét hét alatt minőségi változás – Katus Attila újabb beszámolója a BikiniBody programról!http://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-masodik-beszamoloja-a-bikinibody-programrol.htmlKatus Attila és a BikiniBody győztese, Teodóra nagyon jól haladnak a közös munkában. Teodóra már most rengeteget fejlődött, és látszik, hogy komolyan gondolja az életmódváltást. Olvasd el Attila második heti beszámolóját! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.