Janicsák Veca bomba alakot villantott - Szexi fotó!

szülés énekesnő Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lesz gondja, sem szégyellnivalója az idei bikiniszezonban Janicsák Vecának, ugyanis dögösebb, mint valaha.

Néhány hónapja adott életet első gyermekének, de a bájos énekesnő újra karcsú és dögös. Nyilvános Facebook-oldalán tett közzé egy képet, itt csodálhatjuk meg csodás alakját:

Sziasztok! Elképesztő élmény volt ma Veszprémben énekelni, köszönöm! Hajrà Magyarok! Puszi: Veca - írta ki az énekesnő.

Bombaformában Janicsák Vecahttp://www.life.hu/ez-zsir/20131129-janicsak-veca-az-x-faktorbol-megismert-enekesno-hatalmas-valtozason-ment-at.htmlAz X-Faktor óta hatalmas változáson ment át az énekesnő.Ez Zsír!Janicsák Veca: "Nem szeretem az indítékból házasodást"http://www.life.hu/intim/20160217-janicsak-veca-enekesno-nem-szereti-az-inditekbol-hazassakotest.htmlA gyönyörű énekesnő arról mesélt, mit gondol a házasság intézményéről, és miért nem fontos neki, hogy menyasszonyi ruhát húzzon. IntimOrigoJanicsák Veca: “Élvezem az anyaság minden percét”http://www.life.hu/csalad/20160421-janicsak-veca-26-evesen-lett-anya-emma-nevu-kislanya-korul-forog-a-vilag-elvezi-az-anyasag-minden.htmlNéhány hónappal ezelőtt született meg Janicsák Veca kislánya, és azóta természetesen körülötte forog az énekesnő élete. Azt mondja, sokkal boldogabb, mióta Emma megérkezett. CsaládOrigo"Nem természetes úton jött a világra" - Janicsák Veca a császármetszésről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20160105-janicsak-veca-enekesno-kislanya-csaszarmetszessel-szuletett.htmlAz énekesnő kislánya egy hete született, és elmondása szerint Emma rendkívül nyugodt baba. A boldog anyuka pedig arról is vallott, miért döntött az orvosa a császármetszés mellett. Család--Megszületett Janicsák Veca kislánya - Itt az első fotó a babáról!http://www.life.hu/csalad/20160104-janicsak-veca-megmutatta-a-kislanyat-vilagra-jott-emma-az-enekesno-elso-gyermeke.htmlAz énekesnő maga osztotta meg az örömhírt a hivatalos Facebook-oldalán, ahol egy szelfit is közzétett a kisbabájával. Család--Álomszép kismamafotó! Janicsák Veca óriási pocakkal karácsonyozikhttp://www.life.hu/csalad/20151225-janicsak-veca-enekesno-januar-kozepere-varja-a-babat-pocakos-fotot-posztolt.htmlA bájos énekesnő január közepére várja első gyermekét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.