Dukai Regina olyan vékony, hogy szinte eltűnik

vékony modell fogyás Dukai Regina edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell egy csodaszép fekete ruhában pózolt, és szinte alig látszik a fotón, annyira elfogyott.

Dukai Regina nemrég edzés közben mutatta meg darázsderekát, és úgy tűnik: a sok súlyzózásnak köszönhetően a modell egyre vékonyabb. A legutóbbi fotóján fekete ruhában olyan vékonyka, mint egy virágszál, és a trükkös frizurának köszönhetően, pont úgy fest, mintha rövidre vágatta volna a haját.

Forrás: Facebook/Dukai Regina

Jóga, pilates és balett. Önök melyik mozgásformára esküsznek? Nem tudnak választani? Semmi baj, a Booty Barre ugyanis a három edzést ötvözi. A bár órák azonban nem csak az alakunkat formálják, de a tartásunkat és a légzéstechnikánkat is javítják.
Szépség és stabilitás egy jógapózbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-szepseg-es-stabilitas-egy-jogapozban-virabhadraszana-3.htmlAz egyensúlygyakorlatok azért nagyon fontosak, mert felkészítik az idegrendszert és az izomzatot arra az esetre, ha egyensúlyunkat hirtelen elveszítenénk (megcsúszunk, meglöknek, nagyot fékez a busz stb.). Megtanítják, hogy mely izmokat – milyen sorrendben és erővel – kell bekapcsolni, hogy talpon maradjunk. Ez mindenkinek nagyon fontos, de az időseknek, csontritkulással élőknek hatványozottan! Mindemellett az egy lábon állás az egyik legjobb farizom-erősítő, fenékkerekítő, -feszesítő gyakorlat, úgyhogy hölgyeim, uraim, ne fukarkodjunk vele! Ez Zsír!OrigoA szteroidok rabja: tizenéves kora óta mérgezi magát a testépítőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160509-rich-piana-testepito-tizeneves-kora-ota-hasznal-szteroidokat.htmlSportolók és bodybuilderek könyörögnek neki, hogy hagyjon fel a szteroidok használatával, ám Rich Piana hajthatatlan. Ő boldog és elégedett azzal az úttal, amit választott. Ez Zsír!OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 28.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-28-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Hoppá! Kulcsár Edina rengeteget fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160507-kulcsar-edina-rengeteget-fogyott.htmlKulcsár Edina eddig is bomba nő volt, de mostanra már tényleg kifogástalan alakkal büszkélkedhet. Ez Zsír!--Katus Attila napi tippjei az egészségért – 26.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-26-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Voksán Virág elárulta tökéletes alakjának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-voksan-virag-playmate-elarulta-tokeletes-alakjanak-titkat.htmlA playmate igyekszik odafigyelni arra, hogy mit eszik, és bár sokszor éjszakáznia kell, arra ügyel, hogy este már ne csapjon nagy lakomákat. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.